Al-ed3 Kizlar merhaba berbat durumdayım uyku yok gece yataga yatinca uyuyana kadar her iki dakikada bir tuvalete gidiyorum uyuyunca da saat başı uyanıyorum birde üstelik sabah 6 bucuk 7 arasi uyanip bir daha uyuyamıyorum çünkü yine tuvalete kalkıyorum ve uykum kaçıyor.. belki 1 aydır bu şekildeyim hamileliğin tek zor yani bu oldu 🥺hani derler ya son 1 ay dinlen uyu uyuyabildgn kadar olmadi bende uykuya doyamıyorum tadamiyorum ayni durumda olan varmi ? Bu kadar sık tuvalete cikmam normal mi?
Zuzu6901 Al-ed3 al benden de o kadar. 37. Haftadayim gece uykusu haram oldu. Sürekli kalkıyorum uyuyamiyorum bacaklarım ayaklarım aşırı ağrıyor 🥺 Rabbim bizleri anneliğe mi hazırlıyor nedir ama deliksiz uykuları çok özledim 😟
havvaana Al-ed3 ben 31+3 deyim yaklaşık 1 aydır bu durumdayım saat başı tuvalete kalkıyorum uyanınca uyuyamıyorum ben uykuya geçince bebiş tekmeleri başlıyor uyanıyorum böyle
seyma9188 Al-ed3 38 den bildiriyorum gelmeyin 🤣🤣 Gece 4 kere kalktım wc ye en son ezan okunurken uyandım daha da yatamadım 🥲🥱 Belim tutmuyor onun ağrısı kalçama ve bacaklarıma vuruyor hayırlısıyla bi doğuraydım🤣
Omerva Al-ed3 36+1 den bildiriyorum neredeyse tuvalette sabahlıyorum ezanla birlikte uyandım daha da uyuyamıyorum geziniyorum evin içinde
Al-ed3 Zuzu6901 bende çok özledim ya düzenli uyuyup uyanmayı gece uykusu gibisi yok bende de kasik ağrısı var artık çok fazla herkes öyle diyor sanırım anneliğe hazırlanıyorz aslında 🥺
Al-ed3 seyma9188 ahahaha deme öyle 😂 ben bittim o haftada o zaman valla fena yenildim tuvalete ya nedense gündüz bu kadar değil gündüze zaten pertim çıkıyor sosyal hayat neşe kalmadi valla hayırlısı ile doğursaydk vakti gelincenbir an önce son 1 ay sabır diyorlar bana ama gerçekten çok ama çok zor yataktan kalkmak zaten başlı başına eziyet 🤦
Zuzu6901 Al-ed3 yavrularımızı sağ salim kucagimiza alınca geçecek inşallah. Rabbim o gücü versin hepimize 🤲
Al-ed3 Omerva ah sana da günaydın 🙈🙋😂 uyuyup uyuyamayanlar olarak bende 6 buçukta uyandım bugün tekrar uyumam 9 u buluyor şaşmiyor saatim 🥺
seyma9188 Al-ed3 Gündüzü söylemiyorum bile ya dışarı çıkamaz oldum.Evden çıkarken giriyorum wc ye site kapısına geldiğim gibi yine geliyor.🤣🤣
Omerva Al-ed3 günaydın ☺️ benimde uyumam 9u buluyor bazen hiç uyumuyorum oğlumu okula yollamak için bekliyorum şimdi böyle uyuyamıyorum benimde son 11 günüm 11 gün sonrada oğluşum uyutmaz bundan sonra ne diyorum Teoman gibi uykusuz her gece 🤣🤣
Al-ed3 seyma9188 suanki gündüzlermin kıymetini bilcem 😂 ama keşke şuana kadar tam tersini yasasaydim gece uyusaydim gündüz tuvalete ciksaydim 😂
Ydz 35+1den selamlar. Bende aynı durumdayım geceleri sürekli uyanıp wcye gitmekten, sonra da geri uyuyamamaktan, bide üstüne sırt ve bel ağrısından ağlıcam artık 😒 Allah hayırlısıyla evlatlarımızı kucağımıza almayı nasip etsin inşallah.
Ydz Bide üstüne bazen ayaklarım ve ellerim yanıyo cayır cayır 😒 çıplak ayakla balkon zemınıne basıyorum biraz serinlemek için
Al-ed3 Ydz aaa bu durumun aynısını yaşıyorum ellerde ve ayaklarda yanma tuvalet gelince daha çok oluyor sizinde mi öyle acaba ? Gitmemek için direniyorum tuvalete ama ayak yanmak artış gösteriyor beni rahatsız ediyor ve hemen halsizlik yapıyor tuvalete her girişte pas pası ayağım ile itiyorm ayağımı zemine basıyorum zaten evde patik veya çorapla oturmak mümkün değil o yanma ile hepsini çıkarıyorum yine halıyı itip parkeye basıyorum 🥺