Citosman Ben Çiğli devlette muyanelerimi yaptırıyorum 29. Haftaya girdim ama doğumu özel mi devlet mi karar veremedim Sadece doğum için özeli düşünebilirim Hastane önerileriniz var mi
Nihlal Citosman bende çiğlide takipliyim aksine doğumhaneleri ve ebeleri çok iyi ben takip için özel düşünmüştüm doktorumuz da çok ilgili Seda hanım
Kiraz19 Citosman kac gundur onu dusunuyorum cok pahali oldu dun yesilyurda gittim begendim sanki acaba ordami devam etsem diye dusunyorum
melekk_yldrm Nihlal merhabalar randevu bulamadığınız oldu mu sıra veriyorlar mı bilginiz var mı acaba
Citosman Nihlal daha önce doğum yaptınız mi cigli de Ben doğum esnasında mahremiyet konusunda çekindiğim için özel düşünüyorum Aslinda ciglide doktor asistan felan cok kalabalik oluyor mu Odaları tek kişilik mi Bide doğumdan hemen sonra ailemizi görebiliyor muyuz refakatçi var mi
Ceren3510 Muayene Alsancakta özel muayenehanede yaptırıyorum.doktorum Ahmet kılyar doğum karataş Hastanesi’nde olucak
daryaost Ceren3510 ozel muayene ne kadar oluyor? sigorta bakmiyor benimde hiç bir yerde zaten dedim normal özel muayene gideyim artık. ozel hastaneler hep kazık para yapiyorlar
Esiraa Kiraz19 bende Yeşilyurda gidiyorum doğumhanesine girdim gayet ilgileniyorlar ön yargılarım geçti açıkçası
Nihlal melekk_yldrm randevu bulmamız evet çok çok zor çünkü doktorlar sabit poliklinik kalmıyorlar ek hizmet binasına falan da gidttikleri için ama 10 gün içinde tekrar çağırdıysa zaten ben randevusuz gidiyorum randevu alacağım zaman da artık sürekli mhrs bakmak durumunda kalıyorum 🥲
Nihlal Citosman daha önce doğum yapmadım ilk gebeliğim eşimin arkadaşı orda doğum yaptı odaların tek kişilik olduğunu söylemişti yanlış hatırlamıyorsam birde doğuma ebeler giriyormuş doktorlar sadece kontrole geliyormuş bu akşam misafirimiz olacak daha detaylı sorup mutlaka yazarım☺️
gizemakay Bahar baykal özel kliniğe gidiyoruz. Nasipse dogum can hastanesinde düşünüyoruz. Fiyatlar çok fazla. Bakalım yeni yıldan sonra nasıl olcak. Allah yardımcımız olsun 🙏 bizi özele mecbur bırakan devlet utansın 🫠