Nurcanben Arkadaşlar abartmıyorum ölüyorum banyonun kapısından ayrilamiyorum kusa kusa bir hal oldum yatağa uzanınca daha fazla bulanıyor napicam yarin sabahada doktor randevum var erken saatte ama ben uyuyamadım hala
Sduman18 Nurcanben çok geçmiş olsun öncelikle. Bende öyleydim hatta kilo vermiştim kusmaktan.. sonra prilam dr diye bir ilaca başlattı doktorum. Uyumadan önce iki adet içiyordum güne mis gibi başlıyordum. Bana çok iyi gelmişti. Doktoruna bir danış istersen.
Fatmaysil Yapicak bişey yok canım Allah yardımcın olsun ama çok kusrsan serum takviyesi alman daha iyi olur hem sen toparlanmış olursun.
Nurcanben Sduman18 banada çok iyi geldi son zamanlar o ilaç ama dün bı anda mide yanmasi ve kusma mahfolmustum ya
Nurcanben Pearlyy banada verdi kullanıyordum zaten iyide gelmişti ama dün bı anda midem yanmaya başladı ve kusmaya başladım
Haticekhrm Canım çok geçmiş olsun hemen kalk acile git serum takarlar geçen bende öyleydim bayılcaktım artık kusmaktan hamile degilim bu arada ondan degildi seninde hastalıktandır salgın yada başka bi şey baktır hemen yoksa geçmiyo