nidadru 34Bebek hamile olduğumu öğrendiğim günden 16. Haftaya kadar oğlum geliyor oğlum geliyor diyordum hatta doktor 12. Haftada erkek dedi sonrasında kız dedi deraylı ultrasonda göreseye kadar inanmadım🥰
Rabia04_09 34Bebek Çok emin olmamakla birlikte erkek hissediyor gibiydim ama cildimde baya bi lekelenmeler oldu acaba kız mı diye düşünmüştüm ki düşündüğüm gibi de oldu kızım olacak 🥰
Minikannemm 34Bebek aynı bende erkek hissettim kızım olacak ama hala erkek gibi hissediyorum bazen😂😂 sağlıklı olsun da kız erkek önemli değil
Esra-06g 34Bebek kaç haftalık bebeğiniz benimki 15 haftalık ta belli oldu hatta doktor küçük dedi bir hafta sonra gel bir daha bakalım dedi
Dmerrt 34Bebek bende kız hissettim halada içime kız doğuyor da erkek diyolar doktorlar hep bi oğlum var ikinci kızım olsun istedim hep nasip işte kızımda olur hayırlısıyla, 🍀🌼
Leylabngll 34Bebek erkek hissettim rüyamda kızım olacagini gördüm sonra rüyamda gördüm o zaman kesin kızdır dedim ama oğlum olacagini öğrendim hayırlısıyla sağ saglim gelmesini nasip etsin rabbim 🌼
21052022 Ben hep erkek cocuğum olsun istedim öyle dehissettim eşim ve ailesi kız istedi Rabbim gönlüme göre verdi oğlum olacak Allah’ın izniyle
Fatmaaaaydn Hamileliğimi öğrendiğimden beri hep kız hissetmiştim vee geçen hafta pamuk kızımın olacağını öğrendimm birde çin takvimine bakmıştım oda kız demişti
mucizebebegimmm 34Bebek ben ve çevremde ki herkes sadece “babam” hariç kız dedik, ama bizim prenses prense dönüştü erkek oldu 🤣 ama babam ben hamile olmadan önce bile “ben rüyamda gördüm ilk bebeği oğlan olacak” diyordu bana. Öyle de olmuştu oldu 😊
Melisdnz 34Bebek hep erkek hissettim ama çevredekiler herkes kız diyordu cinsiyetini öğreneceğim gün doktorun yanına geçince bütün hislerim değişti kız olacak diye bir his geldi ama ilk hissim hep doğruymuş oğluşum oluyor 💙