Tugceee95 34Bebek ilk hamile kaldıgımda rüyamda hep kız gordum ögrenmeden bır hafta öncede hep erkek görüyordum oglum oluyor🥰😍
Dilek1903 ayse-poyraz13 canım 12 haftada tam belli olmuyor Allah sağlıkla gelmeyi nasip etsin ama sen yinede 14. Haftadan sonra bir daha git ben 13. Haftalık oldum henüz gitmedim 15. Haftada gideceğim öğrenmeye
Minau Gamzecem başından beri bende kız hissettim herkes erkek dedi ama hala cinsiyeti öğrenemedik gören herkes erkek diyor ultrason fotoğrafından bu süreç içerisinde ne gibi belirtiler yaşadınız bulantı yada herhangi başka bi şey
Gamzecem Minau benim bulantım çok az oldu mide yanması oldu daha çok kusma hiç olmadı Allah’a çok şükür çok rahat gebelik geçiriyorum 🙏🤗 ama belirtilere göre cinsiyeti yorumlamamak gerekir genetik çünkü annemde benim gibiymis kusma vs yasamamis
Burcuger 34Bebek bende de böyle olmuştu rüyam da falanda görmüştüm ama kız. Sağlıklı olsun başka bişi istemiyorum
Minau Hep kız ürünlerine baktım pembeler morlar daha çok çekiyor beni ama burada da çevrem de de gören herkes ultrason resiminden erkek diyor
Cayvarmiya Hamile kalmadan önce bile erkek çocuğum olacak diye hissediyordum. Hamile kaldım herkes kız dedi hatta ekşi aşerdim ama erkek bebeğimiz olacak inşallah
Minau Gamzecem biz çok merak ediyoruz ama ilk baştan beri kız hissediyorum inşallah kızım olur o yüzden de belirtilere göre kendimce yorumlama yapıyorum işte 😔
Bitanemm 34Bebek ilk gebeliğim ve hep karnıma dokununca istemsiz canım oğlum diyordum ve Allah erkek çocuk nasip etti doğru hissetmiştim yani 😄😍