M-r-ve 34Bebek yaa ama sizi daha küçükmüş detaylı ultrasona kadar bekleyin bence, bende öyle yapmıştım kıyafet falan almadım 21e kadar 😂
34Bebek M-r-ve ya benim hislerim çıkar genelde ama bakalım hayırlısı sağ salim doğsun da gerisi önemli değil diğer hamileliğimde öyle olmuştu doktor kız demişti eşime ben erkek hissediyorum demiştim o da kızmıştı bana sus benim kızım olucak demişti bir sonraki de erkek demişti o da senin yüzünden diye kızmıştı bana 🤣🤣🤣
Dmrbs18 34Bebek erkek hissediyodum hatta babası hariç herkes erkek hissediyodu babasının hissi doğru cıktı kızçemm oluyor 😊
34Bebek Dmrbs18 benim eşimde öyleydi canım boşuna doktora gitme benim kızım olacak diyordu 🤣🤣🤣 adam haklı çıktı ne kadar içten dua ettiyse 🤣🤣
020elvn 34Bebek 😔 amin amin eminin çok zordur Allahım yaşatmasın kimseye inşallah kızınızı sağ sağlim alırsınız kucağınıza. Kız çocukları çok çok başka her gün Allah’a şükrederim bir kızım var diye. Allahım herkese nasip etsin 🤲🏻
34Bebek 020elvn amin canım inşallah ettiğimiz tek dua sağ salim hayırlısıyla doğsun inşallah üç yıldır bu anı bekliyoruz🥰 neler yaşadık neler ama rabbim büyüktür hiç isyan etmedik hep dua ettik o da bize en değerli en kıymetli bir kız evlat nasip etti inşallah bütün anneler sağ salim alır kucağına bebislerini🤲🥰🥰
SerapBagci 34Bebek İlk öğrendiğim gün kızım olacak dedim ve surekli direttim hic erkek ismi bakmadim hemen hemen 5. Aya kadar öğrenemedik sonunda detaylı ultrasonda öğrendik kızımız olacağını. Kaynanam hala cinsiyet değişeceğine ihtimal veriyor hala erkek ümidi var ama çok bekler 😂😂
34Bebek SerapBagci bu kaynanlarin erkek aşkı öldürecek beni 🤣🤣 kendi de kız olduğunu unutuyor galiba 🤣🤣
Ferahk SerapBagci ilk hamileligimde kiz istiyordum ama hep karnimi oglum diye sevesim konusasim geliyordu ve oglum oldu Simdi ikinciye hamileyim bundada kizim diye agzimdan cikiyordu vw oyle hissediyordum ve kizim olacak Allahın izniyle 🥰🤲
Esra-06g 34Bebek ben hep erkek hissettim rüyamda erkek bebek görüyordum hatta doktor ikili taramada kıza benzetti dedi kızdır ama ben hep içimden erkek geçti 😊 oğlumla belirtileri aynıydı ve cinsiyeti erkek 🥰
34Bebek Esra-06g ya bende öyleyim hep erkek hissediyorum ama doktor kız dedi hala değişecek gibi geliyor bana 🤣
Minau Gamzecem başından beri bende kız hissettim herkes erkek dedi ama hala cinsiyeti öğrenemedik gören herkes erkek diyor ultrason fotoğrafından bu süreç içerisinde ne gibi belirtiler yaşadınız bulantı yada herhangi başka bi şey
Blbbk Ben hep erkek hissettim hatta bekarken bile oğluma şu ismi koyarım falan diyordum 🥳 cinsiyeti öğrenmeye gittiğimizde doktorumuz ne hissediyorsun dedi ben de pipisi oluşurken bile hissettim dedim adam nasıl gülüyor 😂 oğluşum olacak inşallah 🙏🏻🧿😍
Mrve72 34Bebek bana herkes sürekli senin oğlun olur dedi ben de o sayede erkek hissetmiştim ama kızım oluyo 💞😂