kizannesiyimm 34Bebek Rüyamda hamile olduğumu gördükten bir hafta sonra hamile olduğumu öğrendim. Yine rüyamda çok güzel bir kız çocuğu gördüm ve kızım olacağını öğrendim. En son doğuma yakın kız bebek gördük rüyamda ve aynı bebeği doğurdum 😂😂
Zeynepkilic 34Bebek ilk gebeliğimde erkek hissettim erkek oldu bu gebeliğimde de kız hissettim kız oldu 🥰 zaten hislerim artı isteklerim 💕🤲🏻
535arss Tvkrgkc kız cocuklarıını asıgım o yuzden 3 bebegı ıstyrm belkı nasıp olur dıe ınsllah ikimiznde olur bı kızı herkesın bı kızı olmalı ya dmı ama
Hjyihkk 34Bebek bende öyle ya hep erkek hissediyorum kızım olcak hala inanamıyorum cünkü rüyamda kızdan erkeğe döndüğünü gördüm defalarca doktorda ilk erkek demişti sonra kız dedi hala erkek olucakmış gibi hissediyorum
Meliko 34Bebek hamile olduğumu öğrendiğim an erkek bu bebiş dedim kayınvalidem ve en yakın arkadaşım dışındaki herkes benimle aynı fikirdeydi nitekim öyle de oldu😂
cagla57 34Bebek ben kız hissediyordum rüyamda oğlum olduğunu gördüm yüzünü gördüm çok değişik hissettim sonra 2 doktor bize kız dedi ve 20. haftamda oğlum olucağını öğrendim şaka yapmış bize 🥹
Aysun56 34Bebek erkek hissettim hatta ailece erkek diye odaklandık ama kızımız olacak Allahin izniyle
Serapp777 Gebeliğimi öğrendiğim andan itibaren hep kız hissettim.Çevremde kız hissedende vardı erkek diyen de ama analar hisseder 😃kızım oluyor 🌸
Snmm5 SemaCaner bende böyle hissediyorum ama sebebini kendimde sorguladım hem kendi ailemde hem eşimin ailesinde erkek bebek çok olduğu için kızım olmayacak galiba diye hissediyorum bence😊