MeltemKartal22 Kızlar merhaba ilk gebeliğim bu benim Mart Nisan gibi doğum yapıcağım hangi ürünlerden kaç adet alıcağımı bilmiyorum bildğim tek şey 0,3 3,6 ay alıcağım resim deki ürünleri sırayalayıp yazarmısınız adetleri kaç tane almam için
3babymom MeltemKartal22 mrb cnm ben de Mart da doğum yapmıştım sana yardimci olayım 4 numaradan 3 takım almıştım 3 te hemen hemen aynısı zaten 6 numaradan bı 4 tane 5 de çok kullanışlı sıcak tutuyor hem de rahat ondan bı ¾ tane iyi oluyor üstteki takımlar biraz daha büyüyünce iyi olur sen ilk ¾ ayı bunlarla geçirirsin zaten
MUSU21 MeltemKartal22 canim cok kasilma bende cok derdine dusmustum herkea buyuk al fln dedi ama bosbol kaldi xoxukta hosuma gitmedi dogum sonrasi yine aldim biseyler.. yani aslinda sora almak daha iyi bile oldu :) adet sormussun onu belirtmedim ama inan hic kasilxak bisey degilmis bunu demek istedim
Deletedmom_33 MeltemKartal22 1 tane 6 numara tercihen 3-6 , 5 numarayı 3-6 veya 6 alabilirsiniz büyük olsa da sorun değil tulum bence. 3-4 numarayı 0-3 veya 3 ay alabilirsiniz. Diğerlerini de 3-6 alırdım. Yani bebeğiniz küçük değilse olmayacaktır bir ay sonra bazzilari. Benim oğlum 3030 48 cm idi. 0+3 ayları 4 aya kadar giydik. Hızlı da kilo almadı mamaya rağmen. Şuan 11 ayli olacak 2 buçuk hafta önce 8260 idi. Hala 6-9 ve 9 ay giyer mesela
BBuseY Yenidoğan için 1 ve 2 uygun değil canım. 5 numaradan yani tulumlardan bol bol al. 6 numaralı zıbınlardan al ama ben çoğunu beyaz tercih ettim .. birde yenidoğan kıyafeti al 5 Li 🤗 3-4 numaraları da tercih etmedim ben. Çünkü 3’lü
MeltemKartal22 KIZLAR 1 numarayı 3,6 aylık alıcağım 2 numarada aynı şekil 3,6 ay Sizler bana sadece adetlerini yazarsanız çok sevinirim Allah razı olsun şimdiden 🙏🤍
3babymom MeltemKartal22 bu takım bereli olduğu icin daha kullanışlı oluyor eğer hiç almadiysaniz bundan bı ⅘ takım alın ay olarak da boy boy mesela 3 adet ↉ ay alın 2 adet 3/6 alin
3babymom MeltemKartal22 ilk aylar hızlı buyuyorlar hastane çıkışı bile 40 çıktıktan sonra olmaya biliyor ona göre düşünün yani ¾ aya kadar böyle sonra yavaşlıyor büyümeleri