Prensesinannesiii61 Kizlar son bir saattir kasiklarima vuran bir adet sancisi var aralikli cok siddetli degil ama birazda karnim kasiliyo ama bel agrim yok ve benim nisanim falanda gelmedi 39 oldum heycan ve korkuluyum napicamm
Bnmv-1 Prensesinannesiii61 valla bende de oluyor son 6 gün kaldı doğuma ne nişan geldi ne vişi arada kasılmalarım ağrılarım oluyor ama sık değil
BBuseY Prensesinannesiii61 doktora git canım bir NST ye bağlan yalancı mı gerçek mi 🤗 sakin olmaya çalış hatta onun öncesinde bir duş al
Seval2468 Prensesinannesiii61 bir doktorunu ara konuş canım. Bende tam 2 sene önce bu saatlerde sancilanip hastaneye gitmiştim sabah karşıda oğlum olmuştu. Benim ağrıyla birlikte suyumda gelmişti. Hiç stres yapma sağlıcakla gelsin minik
3babyannesy Prensesinannesiii61 duşa gir sıcak bir duş al eğil kalkma haraketleri yap biraz masaj yapsın eşin, sonra hastaneye git ve nst işte bakalm 💙 hayırlı doğumlar inşallah
M-r-ve 39+1 benimde özellikle gece başlıyo kasık ağrım ve bugün yatağa girince daha da arttı Hareket edince ağrıyo Wc gidip gelmeye üşeniyorum ağrıdan dolayı 😅
havva_karabiber Merhaba bende 38+ 5 im doktor cumartesiye kalmaz doğurursun dedi 2 gündür yalancı sancı çekiyorum şuan 1 saattir bebeğin hareketleri çok arttı her 5 dk da tuvalete gidiyorum hep aşağıya itiyo kendini sancım var kasıklarımda doğum olabilir mi sizce?
Defneninannesi- Prensesinannesiii61 dogum vakti yaklastiginda ishal olurmusun bunu dikkate al ve sabcilarinin dk sini tut
Defneninannesi- Dk tutun kizlar kac dkda geliyor sancilar 36+6yim.bende 1hafta onden gidiyor 37 lerdeyim yani ozelliklede aksamlari cok sancim oluyordu yalanciymis doktorum dogum sanci duzenli gelir 5 dkya duusnce gel dedi
Prensesinannesiii61 Defneninannesi- benim suan on dk da bir aama kasigimda var bel falan agrimiyo suan
Defneninannesi- Prensesinannesiii61 canim istersen bi acile git kac haftaydin riske aa. Ilk mi ikincimi