Tusami Smysmysmy1 bende e- bebekten düşünüyorum, internetten hangi siteden aldın acaba? Çok sordum hakkını helal et 😊insan iyi bişey olsun istiyor, en güveniliri de alıp görmüş birinin yorumu oluyor☺️
Hlypl Mmervebz biz de bunu aldık yatağa açılan fermuarlı olması çok güzel 👍🏼 çoğunda öyle bir özellik yoktu.
yagmurb Ben park yatak olarak Prego San Diego aldım içine yatak olarak yataşın bebekler için özel üretimi olan twiny yatak aldım mutlaka öneririm. Bir tarafı yenidoğanlar için daha sert bir yapıda tasarlanmış diğer tarafı da 2-3 yaşından sonra kullanılması için.
sorybaby bademli_puding bize de annemin hediyesi bir de ana kucağı aldık bende daha 6 aylığım 🤣 vakit var ama herseyi hazırladık zam gelecek diye
Kevserumit mothertobe1994 evet evet var ama kendi sitesinden almanızı öneririm trendyolda fiyatları daha pahalı ve yatagi içinde satilmiyor ama kendi sitesinde fiyati daha uygun ve yatagi da hediyeli geliyor. Ben gerçekten çok memnun kaldım kurulumu vs çok basit ve çok kaliteli . Çok araştırma yaptım anne yani beşiği denilince bu marka ve bu model kesinlikle.
bademli_puding sorybaby bende bebek arabası beşik anne çantası falan aldım ama küçük şeyler kalsın dedim şimdilik iki zıbın 5 tane de tulum aldım daha almam cinsiyeti belli olana kadar 😂
ayseuarslan Bende prego Miami aldım, YouTube’ a falan da baktım baya tercih ediliyor özellikleri de güzel anne yanı oluyor iki katlı aparatlari falan da var iyiydi yani onu tercih ettim ama daha henüz gelmedi.
Tusami ayseuarslan prego Panama ve miami aynı ama duruş olarak farklı biraz sanırım. İkisini de beğendim
sorybaby bademli_puding yaa aynı bensin bende giysileri bıraktım 😂😂😂 6 tane zıbın aldım bi de iki takım o kadar 🤣 sizin kac haftalik biz 23+2 yiz
Gamzerstoglu anneolmakzoramagulusuyeter benim eşimin vardı ama kayınvalidem eskiden aldığında ki hala var Eminönü çarşısına gidio oradan yaptırmış Eminönü’nü bilen biriyle gidip ordan yaptırabilirsiniz. 🙂
Gamzerstoglu anneolmakzoramagulusuyeter bir de tavsiyeden ziyade kesinlikle alınmalı. Çünkü yün evde olan radyasyonu enerjiyi emip insan vücuduna oldukça iyi geliyor. İlerleyen süreçte yorgan olarak da yün tercih edeceğim. Sert diye olabilir araya elyaf çok katılır ya da üstüne bir battaniye şeklinde. Takdir sizin tabi ki 🙂