Dilos1717 Kızlar bugün yüzüme bi baktım bir sürü ben gibi çil gibi şeyler çıkmış bi yerde toplu olarak yoktu bugün oldu moralim bozuldu napıcam 😔
uyanancirkiin Dilos1717 kızımda olmuştu doğumdan bi süre sonra geçti. Oğlumdada oldu 6 aylık şuan baya açıldı rengi, yaza kadar geçer 🤣
Denizkizi0203 Dilos1717 gece yatarken bio oil kullan yüzüne.. Gündüzleri kışta olsa iki kere solenta pigmente güneş kremi kullan sonra bana teşekkür et 🥰
yanlisanlamaama Dilos1717 gebelikte çillenme oluyor maalesef sağlık ocağındaki hemşire bilgilendirmişti beni normalmiş benim de oldu 🥲 hatta göğsümde kırmızı ben gibi lekeler çıkmıştı kendiliğinden geçtiler
Dilos1717 Sedaknr Momdiary hayır etmiyorum istifra , cinsiyette yeni belli oldu erkek kıza mı oluyormuş kız mı acaba 😂😂😂
Laika Güneş kremi kullanmalısınız ben dr. Tavsiyesiyle solante pregna kullanıyorum hamileliğin ilk aylarından beri biraz yoğun ama çok etkili hiç leke olmadım tavsiye ederm
Dilos1717 Laika ben la roche kullanıyorum ama dediğiniz güneş kremini duydum ona geçiş yapıcam olmadı 😔
Sew Laika Bilen varmı hamilelik sivilcelerine hangi serum sürülmesi tehlikeli olmaz örnek aha bha niacinamid gibi serumlar