Tosbik
[bilinmeyen] canimmm Rabbim bi avazda kurtarsın 🙏
Cilga
Allah yardimcin olsun canim bi avazda kurtulursun insallah 😊🤗
Defnemmm2301
Hadi bakalım Rabbim sağlıcakla kucağına almayı nasip etsin inşallah bize de güzel haberlerini ilet 🙏🙏😊😊
Wish
Rabbim bi avazda kurtarsın
fatos2404
[bilinmeyen] Allah yardımcın olsun canım 🙏💕
SeherMertcanMehmed
[bilinmeyen] bir avazda al yavrunu kucağına inşallah Rabbim yardımcın olsun cnm. Ayetel kürsiyi oku bol bol bende okudum şimdi sizin için.
Baharun2
[bilinmeyen] ayy gözünaydın yavrum hikayeni merak ediyorum 😍
eCeCik
[bilinmeyen] allah analı babalı sağlıkla bğyütmeyi nasip etsin inşallah darısı hepimizin başına ♥️♥️♥️
Rasev
[bilinmeyen] sağsalim kucagina al kuzu😍
Rasev
[bilinmeyen] ya çok şükür Rabbim hayirli evlatlardan etsin canim😘 😍
Yasminadem
[bilinmeyen] maşallah bu kadar kısa sürede Doğum ne güzel Rabbim bizlere de nasip etsin inşallah 🙏🏻 Allah analı babalı büyütsün ☺️ Bizler de tavsiye ve önerilerinizi bekliyoruz 😊
SeherMertcanMehmed
[bilinmeyen] ayy hadi gözün aydın hayırlı olsun cnm. Nasıl bebiş iyimi ? Darısı başımıza inşallah sende bizim için dua et
Deletedmom15257
[bilinmeyen] kızzzzz görmedim :( allah analı babalı büyütmeyi nasip etsin insallahhhhhhh cnn yaa ;( bende kızımla uğraşıyorum postunu goremedim
Tosbik
[bilinmeyen] naptin kuzum dogurdun mu?
Defnemmm2301
[bilinmeyen] hadi bakalım Allah analı babalı büyütsün inşallah hadi gözünüz aydın darısı bizlere hayırlısıyla 😍
Seymahamza
[bilinmeyen] allah bağışlasın ben hem sancım gelsin istiyorum hem de sonrasına ağrıya katlanamam diye bir korku oluyor
Tosbik
[bilinmeyen] cook mutlu oldummm 😍😍 Rabbim bağışlasınn 🤗 hayirli ugurlu olsn 😙😚
Cilga
[bilinmeyen] amin 🤗
Deletedmom15257
[bilinmeyen] benimki perşembe tekrar gelin dedi aynıymış bebeis nasıl cnn kime benziyor kız 😍 haa bide oğlun kıskanıyor mi
Fyztfkc
[bilinmeyen] doğdu mu acaba merak ettim :) ben daha 9+1, Allah bize de nasip etsin, bir tanesini toprağa verdikten sonra hem sevinçli hem tedirginim Allah hepimizin yardımcısı olsun