Buse2245 Merhaba anneler hamileyken sigara kullananız varmı hamileyken kullanıp doğumdan sonra sorun taşıyan varmı acaba ?
Lizbonn Buse2245 bırakmaya calıs bence bende inan ki severek sigara icen biriydim ama hamileliklerimde bırakıyorum. Emzirme bitiyor öyle başlıyorum lakin leş gibi kokarken cocuk emzirmeyi hic bir zaman düsünemedim ve asl da yapamazdım sanırım sigarayı cok sevmeme rağmen bir anda bırak demiyorum ama azaltarak bitir canım evladın için :)
Ftmcgdms Buse2245 Azaltarak bırakmayı deneyebilirsiniz gerçekten zor ama hamileyken birakmasaniz emzirirken napicaksiniz uzun bir sürec var önünüzde. Benim ilk gebeligimde öğrenince bırakmıştım emzirme bitince tekrar başladım ama oğlumun sigara içerken görmesini dahi istemem şimdi ikinci gebeliğim zor oldu ama şükür ki bitti azaltmadan olmadi bu sefer ama iki yavrumun büyüyünce bile sigaraya bulaşmasını istemezken onları savunmasizken tamamen benden beslenirken zehirlemek akıl karı gelmedi.
ErZeynep Buse2245 Sigara aşığı bırakmayı asla düşünmeyen içmekten aşırı keyif alan biri olarak öğrendiğimden itibaren bıraktım ilk iki hafta cok zorlandım sinirlendim ama atlattım şükür tek tük bile içmiyorum doğurup emzirme döneminin bitttiği zamanı iple çekiyorum içmek için. Anneliğe adım attığımız ilk an kızlar şimdiden kendi zevkimizden vazgeçemiyorsak cocuğumuz için ilerde nasıl davranırız. Gecice bi süre olarak düşün bi bakmışsın doğurmuşsun emzirme dönemin bitmiş balkonda sigara içiyosun😂😂
Eyeyli42 Buse2245 bende 7 haftalık hamileyim günde 1 paket içerdim , işim olsun hayatım olsun hep stres şu an günde 4 yada 5 tane içiyorum paket bile almıyorum son 1 haftadır
ezgermshn Ben kullanıyordum öğrendiğim anda bıraktım. O risk göze alınamaz bence. Her bünyede değişir.
Marly21 İçmemelisiniz bence bugün psikiyatri doktorum bazı ilaçlardan bile daha zararlı gibi şeyler dedi paylaşmak istedim ki ben zaten içmiyorum.
eda22 Ben hamileliğim de bırakamadım bazen 3 bazen 5 bazen 10 içtim vicdan azabı elbette çektim ama olmadı yapamadım bebeğim doğdu herhangi bir sıkıntısı sorunu yoktu çok şükür sağlıkla kucağıma aldım ama kendi kendime şunu dedim ben böyle güzel yavrum nasıl kıydım diyip üzüldüm
Buse2245 Lizbonn bende çok seven bi insandım ama şuanda günde 4 5 tane içiyorum bi paket 4 5 gün gidiyo bana eskiden bi paket 1 günde bitiyordu şimdi günde 4 tane içiyorum
Lizbonn Buse2245 4-5 bile suan zararlı olmasa da emzirmede inan sorun leş gibi kokmak. 4-5 içen onu da komple bırakabilir bence canım yaparsın inan bana
Ysmkrkpln Ben hamileligimde dayanamayip her gun olmasa bile 1-2tane iciyordum, cok canim istiyordu sanki aseriyordum ama dogum yaptigim anda ip gibi istegimde kesildi, bebegimin yuzune bakinca hic icmek istemiyorum