Feride_eymen2 mihrbnkrc herkese soruyorum ben istanbulda oturuyorum randevu bulamadim hangi devlet hastanesi bakiyor fetayli ultrasoyona
Gizem19-23 Feride_eymen2 Zeynep Kamil de bakılıyor mhrsden randevu alabilirsiniz biraz zor oluyor ama sürekli takip etmek gerek ve bir kaç hafta önceden bakmanız gerekiyor bulabilmek için hemen doluyor randevular sabahları 10 da yeni gün için randevu açılıyor öyle takip edin inşallah bulursunuz
Songulars13 Feride_eymen2 Başakşehir çam sakura bakıyor bende randevu aldım daha 2 haftam var detaylıya girmeye çok zor çıkıyor randevu siz talep edin bekleyin
catandgirlmom mihrbnkrc 19+4 te gireceğim 4 ocakta aşırı heyecanlıyım kesin öncesinde heyecandan uyku tutmayacak🥲
mihrbnkrc catandgirlmom yaaa bizde 20nci haftamız da gireceğiz , haftaya cuma şimdiden başladı heyecanımız 🙈💙
mihrbnkrc dmtturan bildiğim kadarıyla bebeğim tüm organları inceleniyor bir sorun , sıkıntı var mı diye
catandgirlmom mihrbnkrc benimde öyle hem çok mutluyum hem korkuyorum aşırı heyecan bebişte hareket ediyor çok sıklaştı hareketleri sabah 5 te dönüyordu içimde sanki allahımm uyandım ve şükrettim bu nasıl bir mucize diye 🌸 inşallah detaylıda da her şey yolunca geçer
mihrbnkrc catandgirlmom ayy evet benim ki de hareketlendi artık, çok tuhaf çok güzel bir duygu🫶🏻 rabbim kucağımıza almayı nasip etsin inşallah 💙