Gzmklncc Az önce internette gezerken gördüm soğan kürü işe yarayanlar çok fazlaymış kızlar siz neler yaptınız yumurta tembelliğinde soğan kürü nasıl uyguladınız şuan yumurtlama döneminde olmam gerekiyor içmeli miyim nasıl tüketmeliyim anlatır mısınız
Gzmklncc zeynepbilgin hiç bilmiyorum söylemedi sadece yumurta tembelliği var dedi klomen glifor ve folik asit verdi 3 4 ay kullandım bıraktım
zeynepbilgin Gzmklncc faydasini gordun mu canim? Bende de tembelik var 13mm den fazla buyume olmuyor. Sende seker yuksekligi mi var
Gzmklncc zeynepbilgin kilom var onun İçin verdi kullandıktan sonra daha fazla aldım o yüzden hemen bıraktım şeker ilacını ama yumurta boyutunu söylemedi 16 diye bir şey hatırlıyorum bir tarafı ama emin değilim bana demedi sekretere söylemişti
zeynepbilgin Gzmklncc Ilk kez boyle doktor duyuyorum😁 Ben hemen soruyorum ne kadar diye , buyumus mu yada catlamis mi diye yolksa ben catlarim🤦🏼♀️
Gzmklncc zeynepbilgin başka bir doktora gidicem ona sorarım bunu inşallah 🙏🏻 ama şimdi gitsem mi biraz ara mı versem korunmaya başlasam mı hep böyle şeylerle dolu kafam
Gzmklncc excitedmom- evet o folik asiti verdi doktor ama kilo öyle demeyle verilmiyor ödemim çok Yüksek çıktı su içemiyordum şimdi su içiyorum şişim iniyor ama anlamadım değişik bir şey var bende diyet felan yaptığımda daha fazla kilo alıyorum spor olarak asansör bazen kullanmıyorum inerken tabi çıkarken çok zor yürüyüş yapıyorum 2 güne bir çıkıyorum ama şuan çok aşırı soğuk hiç çıkmıyorum öyle yani kilo veremiyorum ne yaparsam ben bekarken bana bir sürü ilaç takviye felan kullandırdı annem sonra bu hale geldim hiç gram veremiyorum
excitedmom- Gzmklncc canım azimli ol diyetisyen desteği al paketli gıdaları tatlıyı ekmeği şekeri çıkar hayatından ne kdar zorlansanda sporu kesin yap hele yürüyüşü hiç ihmal etmemen lazım yumurtanın kalitesi üzerinde çok etkisi var yürüyüşün.
Gzmklncc excitedmom- ayy neler neler yaptım ne paralar döktüm gören Halime acıyıp diyet listesi veriyordu diyetisyene gittim bir sürü diyet yaptım hep kilo aldım veremedim aç geziyordum resmen akapunkur yaptırdım felan baya paralar döktüm gram veremedim ben halimden memnunum zaten sırf çocuk olsun diye uğraştım oda olmayınca olmuyor yengem var 170 kiloyla 2 çocuğa hamile kaldı 3.istemiyorum yoksa hemen doğururum diyo bir sürü de hastalığı var ben kiloyla alakası olduğuna pek inanmıyorum etrafımda benden aşırı kilolu olanların 2 3 4 çocukları var tedavisiz kaldılar hep
excitedmom- Gzmklncc bu bir rahatsızlık zaten canım yumurtalıkların tembelliğe yatkinmis ve kilo da bunu çok tetikliyo.170 kiloyla hamile kalanin böyle bı rahatsızlığı yok dmek ki. Yinede hakkında hayırlısı olsun canım tez vakitte istediğin o güzel haberi alırsın inşallah 🥰🌸
Gzmklncc excitedmom- teşekkür ederim 🙏🏻 doktor çok şey saymıştı hastalık ama heralde o hemen kalıyor demek ki 🥴