Mysmrt Bellisima21 canım genelde hamilelik boyunca önermiyorlar benim doktorum izin vermedi 7aylığım boyatamıyorum
Cemre_nur Bellisima21 iki kez boyadim biri ombre diğeri siyah doktorum sorun yok boya dedi ablamla boyadık o doğum yaptı iki aylık hiç bir sorun yok benimde hiç bir sorunum yok çok şükür 34+5 şuan ve bebiş ekstra 2 hafta önden gidiyor dibe değdirme yeterli saçın dibi haricinde boyanan neresi olursa olsun kana karışmaz
71oyku81 Bellisima21 merhaba bende bu yaziyi görünce yazmak istedim evde kandi savimi boyadim az once ikinci gebeligim ilk gebeligimde doktorum bayandi ve boyayabilirsin bende gebe iken saçımı boyadim kendimi iyi hissetmem icin demisti kanitlanmis bir zarari yok demisti sadece ilk 3 ay boyama sonra boya demisti bende ilk gebelikte sacimin diplerini actirmadan uclarina ombre yaptirmistim hattaa kizim suan 4 yasinsa şükür saglikli ikinci gebeliktede duz normal biya boyadim az once 4 aylik oldum buarada
Syyma Hamilelikte sesu tüy sarartıcı ile kaşlarını açan oldumu? 20+3’üm artık dayanamayıp açtım. Ama sadece 4 dakika beklettim inşallah bir zararı olmaz🙏
Zeyneparsln Boyananilir bence dükkandan alınan ucuz boyalarla değil tabimizde onlar aşırı çok kokuyor ve yakıyor. Kuaförde boyayabilirsiniz ben boyattım. Omrenin kesinlikle hiçbir zararı yok bence. Ona bakılırsa boya dışında bir sürü kimyasala elimizi sokuyoruz