Urtok_ Baharyesilfidan bende önce pembe sonra kahverengi gördüm 6. Haftamda iğne vuruluyorum ve ilaç kullanıyorum şuan 9. Haftadayım
Baharyesilfidan BBuseY gittim ama doktor yerleşim kanaması dedi aslın da kan rengi değil kahverengimsin leke
Baharyesilfidan Urtok_ evet evet benimkinde kahve rengimsi pazar gününden beri devam ediyor leke şeklinde geliyor bugün iğne vurdum ve ilaç kullanmaya başladım umarım bi sorun yaşamam
Urtok_ Baharyesilfidan inşallah sorun yaşamazsın seni çok iyi anlıyorum ben 12. Haftama kadar yatarak geçireceğim heyet raporu çıktı sağlık olsun da önemli değil içimizi rahat tutalım 🙏🏼
Esusyksl Bende yaşıyorum cumartesiden beri. 5+2 hamileyim progesteron iğne ve fitil kullanıyorum tüp bebek olduğu için. Ama lekelenmem geçmedi. Bel ve kasık ağrısı oluyor arada. Haftaya kontrole gideceğim. Aşırı tedirginim.
Baharyesilfidan Esusyksl aynı şikayetler bende de vardı gittim bir tane iğne oldum ve ilaç kullanıyorum eğer sizinki geçmezse tüp bebek olduğu için bir hafta beklemeyin bence
Esusyksl Baharyesilfidan doktorumla görüştüm bugün lekelenme daha az. Çoğalırsa mutlaka gel dedi. Onun dışında 2.5 lt su için, ilaçlarınızı zamanında alın ve tuvalete kalkmak dışında hiç kalkmadan yatın dedi.