Burcin6 Cansuyucel evet ben genel bayıldım özelde kendi isteğimle korkmuştum ama çok zordu uyandığım gibi acısını hissetmiştim bu yüzden şimdi belden uyuşma istiyorum çabuk toparlanabilmek için devlette düşünüyorum şimdi doğumu orda yaptınız sandım teşekkürler 😍
Tinasu tugceyleminnak doktor banada eğer sezaryana karar verirsem 5 ocak demişti 😊 ama şuan normal gözüküyo aynı haftadayız o halde 37+4 ben 😊 sana hayırlı doğumlar olsun canım 🙏🙏
tugceyleminnak Tinasu bizim ki biraz minyonmuş doktorumuz öyle söylemişti 2,5-3 arası demişti salı günü 😇 açıkçası herşey yolunda sağlıklı dedikten sonra bizde çok sorgulamadık 😍 sonuçta cihazlarla doğum kilosunda illa ki şaşma oluyor.. sizin?
Anna-aslan tugceyleminnak inşallah bende çok sevindim. Umarım sorunsuz zamanımızı doldurur sağlıkla kucağımıza alırız 🙏 desteğin için çok teşekkür ederim. Sende bebeğini sağlıkla kucağına alırsın inşallah 🌺🙏
Degisikkullanici tugceyleminnak ben varımm 5 ocan perşembe günü sabah 8 buçukta hastanede olucam artık düşünmekten kafayı yedim sabaha kadar uyuyamıyorum başıma ne gelcek bilememek daha zor😂😂
tugceyleminnak Degisikkullanici kız al bendende o kadar 😂 biz 11:30da gideceğiz hastaneye 😑 zaman hem çok hızlı akıyor hem hiç akmıyor sanki değil mi? 😂 sen kendine geldiğinde de ben giricem muhtemelen 13:30 civarı dediler 🥹
tugceyleminnak Seb20 ayyyy hadi sağlıkla kolaylıkla gelsin inşallahh 😍😍😍 lütfen toparlanınca buradan yaz 🥰
Degisikkullanici tugceyleminnak tugceyleminnak yaa evet onca ay geçti gitti son 5 gün kaldı geçmiyor resmen şaka gibi😂 doğum vlogları izliyorum sürekli acaba başıma ne gelicek ne olucak bileyim diye ama ilk doğum normaldi ondan kolay olacağı kesin😂 siz perşembe günü kaç haftalık oluyorsunuz acab ben 38+3 oluyorum
tugceyleminnak Degisikkullanici 38+2 oluyoruz 😍 ay sizin en azından doğum deneyiminiz var 😂 ben vlogları bitireli çok oldu 😬
Degisikkullanici tugceyleminnak ormakde sezeryanı 39 da yapıyolar benim kolestaz var diye biraz erkene alındı sizde bi sorun yoktur inşalalh 🥰
tugceyleminnak Degisikkullanici ben 35.haftada erken doğumu önlemek için 1 gece hastanede serum ve ciğer geliştirici vurularak yattım.. o zaman 2cm açılmam vardı ve kanaldaydı ama perde olduğu için sezeryan kesinleşmişti haftasını doldursun durabildiği kadar dursun diye bekledik 😇
Degisikkullanici tugceyleminnak hayırlı doğumlarınız olsun inşallah Rabbim sağlıklı bir şekilde kucağınıza almayı nasip etsin 🥰