Cansen Doktorunuz kendisi mi yaptı yoksa başka bi doktora mı gönderdi? Detaylı için ayrı randevu oluşturdu mu yani
AycanFb Cansen Kendi doktorun bakmıyor canım radyoloji uzmanı bakıyor. Bende 21.haftamdayım cuma günü detaylıya gireceğim.
Evelina95 Cansen İkinci trimester detaylı ultrasona gönderdiler bizi 2 hafta sonra önce doktorumuza muayene olduk tabi yani 23 haftalık olunca yönlendiriyorlar PERİNATOLOJİ UZMANINA
Zekiye_27 Cansen Kadın doğum yapmıyor radyoloji yada perinataloji yapıyor ben bugün özelde yaptırdım 20+2 günlüğüz yaklaşık bir saat sürüyor parmaklarına kadar saydı yani çok memnun kaldım
selinsmother Ben bugün yaptırdım devlette kadın Doğum uzmanları yapmıyor. Ya radyoloji doktoru yapıyor ya da perinatoloji
Cansen selinsmother allahalla benim 1.gebeliğimde öyle ayrı olmamıştı kontrol sırasında doktor bakmıştı o yüzden aklım karıştı bu hamileliğimde
AyseOnurr Bende bugün yaptırdım kendi doktoruma değil malesef detaylı ultrason olmadığı için başka hastane bulduk bizimde radyoloji