Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_69 kız dur karıştı ya 😂😂 başkasına yazcaktim seninki erkek 😂😂😂😂😂
Canselcandar Mustafayigitvebeytugannesi bana da bakar mısınız :) https://mutluresim.com/image/d8e047cc-8d2a-4489-bcc7-e1efb3a210da.aBKqM
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_69 yok ben erkeğe benzettim 🤭😂 diğer arkadaşa kız diyecektim seninkide erkek 😂😂 çok olunca karıştı
Deletedmom_69 Mustafayigitvebeytugannesi hahahaha kız sizin sayenizde bende çözdüm inanki nubu ksjsksksmsm kızlarınkiyle bunu karşılaştırdım da gerçekten nuba göre erkek gözüküyor
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_69 inşallah istediğin olur canım 😊 ben nub değil de kafa ve kemik yapısına göre bakıyorum bazende keseye göre 😂
Deletedmom_69 Mustafayigitvebeytugannesi bilmiyorum ki bende 10 tane farklı şey gördüm ama hepsini nub sanıyorum hahahaha
Deletedmom_69 Mustafayigitvebeytugannesi kızlar daha rahat duruyor demi ultrasonda ☺️ kız olarak kime baktıysam öyle duruyor
Mustafayigitvebeytugannesi Deletedmom_69 nubu bilmiyorum ben 😂 hahaa yok kız rahat duran erkeklerde var benim üçüncü oğlan gibi 😂😂😂😂