Saadetakgl Malesef ki senin elinde olan bir şey değil. Eğer düşeceği varsa sen öksürdüğünde bile düşer. Her şey Allahtan.. Bu süreçte kendini yormamaya, ımkanın oldukça uzanıp dinlenmeye çalış 😊 Rabbim sağlıkla kucağına almayı nasip etsin bebişim💕
Alinmavi [bilinmeyen] normal yasantiniza devam edin fazla dusunmeyin dikkat edin sadece. Beslenmenize de dikkat edin. Yumurta sut sebze meyve kuru yemis tuketmeye calisin. Eger bir sikinti varsa yatsaniz da duser her iste bir hayir vardir.
Ecee [bilinmeyen] progestan kullanıyormusun dusuk rskin fln varsa oda bebegin tutunmasında baya etkili ilk 10hftaya kdr dr veriyor cnku
Begmulusoy Ben 4 haftalikken öğrendim hamile oldugumu hastahaneye gittim doktor bana progestan 200 verdi önlem amaćlı dün gittigımde 7+3 olmus bebeğimin kalp atışlarini duydum çok sukur progestani kesti bebek tutunmuş dedi. Sende doktorunla gorus istersen
Ecee [bilinmeyen] inş iyi bir dr denk gelirsin dr cok onemli cnku ☺Bn 5 haftadan 10 hftaya kdr progestan 200 fitil olarak kullandım 5+6 da gormustuk kese ve bebegi suan 21 haftadayız 👼 Hatta kanamam olmuştu yne kullandım baya etkili sende dr vakit kaybetme kese gorunmese bile gt folik asit baslatıyor tahliller istiyor
tubatayfun [bilinmeyen] gecmis olsun insallah bu bebisini saglikla kucagina alirsin icini ferah tut biliyorum cok zor benim basimdanda getdi iki bebek kaybetdim bol bol dua et leken gelmiyorsa acele etme doktora gitmek icin leken geliyorsa git progestan diye bi ilac var onu veriyor doktor
Gzdtkn Ya merhaba bi sorum olucak benimde yeni katıldım aranıza. 6buçuk haftalık hamileyim salı günü kalp atışlarını dinledik. Doktorum idrar ve kan tahlili istedi. İdrarımda biraz bakteri çıkmış kanındada şüpheli bi durum var başka bir laboratuvara gönderdik eğer varsa tehlikeli olabilir dedi. İki tüp kan aldılar ikisindede hormon yazıyordu. Ne olabilir kafama çok takıldı sonuçlarda henüz gelmemiş ilk gebeliğim moralim çok bozuldu var mı böyle bişey yaşayan aranızda
Burcum [bilinmeyen] 5. Haftaya girdiğinizde gidin bence keseyi de görürsünüz. Kan değeriniz kaçtı en son?
Meltem19 9 yada 10 haftalıktı trafik kazası geçirdik kötü bir kazaydı çok korktum insan kendı canından once yavrusunu düşünüyormus o zaman hissettim anneliği .ultrasonda baktılar hiçbir sıkıntı yoktu .Allaah o bebege yaşayacak ömür vermişse ne olursa olsun sıkı sıkı tutunuyor 😊😊