Hsynflz-1303 Bugun aşılamanın 10 günü gögüslerim çok acıyo ve şişler böyle olup hamile oldugunu ögrenen varmı
Deletedmom_85 Hsynflz-1303 Ay inşallah güzel haberlere hiç test yaptın mı? Gerçi 10 gün olmuş daha. bende bugün oldum inşallah tutmuştur hepimizin.😊 Bu arada sorununuz var mıydı?
Yasemin97 Hsynflz-1303 Belırtıler kısıden kısıye degısıyor benım acayip adet agrım vardı mesela zaten 2 gun kalmıs ogremeye insallah tutmustur🙏
Asyabuse Hsynflz-1303 göğüslerim çok şişti böyle boş yumuşak değişik bi şişlikti şu anda 7 aylık olduk o şişlik yok öyle şişmişti yani. Şeffaf değişik bi akıntım olmuştu. Birde 13. Gün regl ağrısıyla kıvrandım resmen olmadı işte ağrım başladı falan diye düşündüm hatta ped taktım meğersem ikizlere hamileymişim 😁
Hsynflz-1303 Deletedmom_85 görünürde bi sorun yok canım 2 kez kimyasal oldu o yüzden pek hevesim yok testte pozitif i görüp sonra olmayınca üzülüyorum beklicem
snayglll Deletedmom_85 canım aşılama işlemini bana da anlatır mısın doktorum bu ay ki tedavi olmazsa aşılamaya geçeriz dedi nasıl işlem acı çekiyor musun o durumda anestezi alabiliyor musun rica etsem bilgi verir misin
Deletedmom_85 Hsynflz-1303 geçmiş olsun canım inşallah tutmuştur 🦋 ay aminnn Allah’ım hepimizin yüzü güler inşallah. Benim hiç gebelik geçmişim olmadı Rabb’im sağlıklı hayırlısını versin o çift çizgiyi görmek bile nasıl hissettiriyor merak ediyorum. Ama sonrası hüsran olunca insan daha çok yıpranıyor değil mi?😌 Rabbim imtihan etmesin 🌸
aybukekurt55 Hsynflz-1303 kuzum aynı sorun bende de vardı kimyasal gebelikler yaşamanın sebebi eşinin morfoloji sorunu olması muane oldu mu iyice aynı şeyler bende de var çünkü
Hsynflz-1303 Sema_28 hormon testi yaptırdık sperm testi yaptırdık ilk ay klomen kullandım ilişki günleri verdi olmadı 2. Ay yine klomen kullandım adetimin 2 günü başladım günde bir tane kaç tana kullanman gereltigini doktorun söylüyo yumurtalıklarına göre filan 5 gün kullandım yumurtalarım büyünce çatlama ignesi vurundum cumartesi gece 12 de pazartesi eşim sperm verdi enjektörle ultrason eşliğinde soktular idrara sıkışık yapıyolar 15 dk yattım o gün kasıklarım baya agrımıştı yürüyemiyodum bile neden bilmiyorum bugun işte 10 gün 15 gün test yap dedi olmazsa adetin 2 günü gel dedi düzenli beslendim her gün bir yumurta avakado mutlaka yiyodum akşam ya balık ya et ilk bi hafta dikkat ettim tutunsun diye inşllah olur
Hsynflz-1303 Sema_28 2 kere kimyasal gebelik oldu doktor gerek görmedi tüplerin açık olmasa kimyasal olmazdı dedi
Deletedmom_85 Sema_28 hayır canım. hormonlar güzel, hsg temiz tüpler açık, smear yapıldı, yumurtalıklar sağlıklı reglim çok düzenli. Eşimde de sorun yok spermi iyi morfoloji 2 sadece o da gebe kalmaya engel değil diyor doktorlar. Olmuyor işte😢
Deletedmom_85 Sema_28 İstanbul da echomarda çektirdim canım evet özelde. Aminnn amin amin Kurban olduğum Allah’ım kimsenin kucağını boş bırakmasın bitsin artık bu hasret hepimiz için 🥹