Kvsrsyds Enzimlerim yüksek çıktı başına gelip düzeltmek için birşeyler yapan var mı kızlar ne yediniz içtiniz 35 haftadayız
Hale29 Kvsrsyds ilac kullanamazsn az kalmış çünkü doğuma hamilelikle birlikte artmıştır dogumdan sonra tekrar test yaptrrsn bnmde yuksekti ilacsiz tedavi ile ilerledm tum ictigim ilaclar vitaminler kesildi düşmeye başlamıştı
2022bebeki Kvsrsyds Karaciğeri yormayacak ürünler tuketmelisiniz. Kahve,cikolata,kafein,yagli, kızartma, salçalı,baharatli gibi urunlerden uzak durmalisiniz. Enginar tuketmek cok iyi gelir
_sevdatsn Kvsrsyds benim de karaciğer enzimlerim yüksek çıktı gebelik kolestazı dediler mi size ben 36 haftalığım ilaç verdiler 2 gündür kullanıyorum
Kvsrsyds Çok yüksek çıkmadı yediğine içtiğine dikkat et dedi doktor haftaya tekrar bakacak düşürmek için kendiniz birşeyler yaptınız mı faydası olan birşey var mı
Kvsrsyds 2022bebeki Teşekkür ederim. Hamileliğin bu zamanına kadar asermedigim kahveyi şuan asermem ve tüketmemem gerekiyor olması beni üzdü 😄
Canhaticee Benimde enzimlerim yüksek tuzlu yemeyi kestim evet enginar çok faydalı ama mevsimi değil hiçbir yerde yok malesef
Kvsrsyds Canhaticee Baktiriyomusunuz sürekli benim kaşıntım olunca o sikayetle gittim. Her hangi bir düşüş var mı sizde
2022bebeki Canhaticee Carfur ve migros gibi zincir marketlerde konserve şeklinde var tuzunu alip tüketebilirsiniz. Ben yazdan koyuyorm İzmir’den getirip ama fazlasini kavanozlariz
2022bebeki Kvsrsyds 🙈ne yasaksa onu ceker vücut. Nefsinizi korleyecek kadar az kahveyle belki deneyebilirsiniz. İnşallah şifa olur her biri
Merve2843 Salı günü benimde yüksek çıktı 36 haftalık hamileyim doktorum bütün ilaçlarımı kesti haftaya salı tekrardan kan vericem umarım düşmüş olur
Kvsrsyds Merve2843 benimde kesti ilaçlarımı osteocare kullanıyordum diş ağrılarıma iyi geliyordu üç dört gün kullanmayinca başlıyor napcam bilemedim 🤦🏻♀️
_sevdatsn Merve2843 geçmiş olsun aynı şekilde bende pazartesi kan vericem şiddetli kaşıntılarınız oluyor mu?
Kvsrsyds _sevdatsn Tam kolestaz tanısı koymadı yükselme var dedi ama kaşıntılarim var şiddetli bir boyuta yükselmedi henuz. Sadece alerset verdi ilaçlarımı bıraktırdı yediklerine dikkat et haftaya tekrar bakalım yükseliş devam ederse ilac vericem dedi
Merve2843 _sevdatsn tanı koymadılar ama doktorum eger haftaya düşmezse tam 37 de dogum olacak dedi Kaşıntım çok siddetli degil degerimde cok yuksek degil ilaclara bagli yukselme olabilirmis haftaya duruma gore hersey belli olacak