2pasaannesi Bal_1604 muayene ücretleri böyle sanırım benim doktorum yardımcı doçent olduğu için onun biraz daha fazla sgk ile 830 dediler telefonda arayıp sorduğumda. Doğum fiyatlarına da bu hafta zam gelecekmiş, 34. Haftadan önce de fiyatı sabitlemiyorlar
Bal_1604 2pasaannesi doktor doktor değişiyor galiba bende öyle biliyorum ama asiiri fazla şaşırdım gorunce gerçekten .zaten doğum ücretlerini düşünemiyorum yinede haber verin siz öğrenince benim daha küçük olduğu için sormak istemedim dogumu
Bal_1604 2pasaannesi siz haftaya hastaneye gidicektiniz sanırım tam net ücreti öğrenip bana bilgi verirmisiniz muayene için eğer öyleyse arada 36 lira gibi bı fark var bende doktorumu değiştiririm
Gulhnm 2pasaannesi ben 32 olcam ya o zamn sıkıntı olcacagi sanmıyorum.ozel sağlıkta yapıldı şükür fark odersemde çok bişey ödemem ya hiç ya az😊
Gulhnm Bal_1604 ben Meral hanım için normal SGKli olarak sordum 830 TL.siz limitinizden azaldığı icinmi diyorsunuz
Gulhnm @Bal_1604 2pasaannesi günaydın arkadaslar fiyatı hastanede sordum 13 bin normal 15 bin sezeryan 32 haftamdayim 34 .haftada fiyat sabitleme yapabiliyormusuz.muayene fiyatlari SGK anlasmali 890 TL.benim sigortadan 794 TL kesinti oldu.
Bal_1604 Gulhnm ben gönül hnima gitmeye başladım bu hfta gittim 764 lira gibi bir miktar düşmüş muayene için gönül hanım çok iyi ama op.dr eğer fiyatlar bu sekildeyse sacma
Gulhnm Bal_1604 kime gidersek gidelim fiyatlar belli ben medicine medicana Medipol hepsine sordum 450 tl 515 TL 600 TL sırasıyla fiyatları
2pasaannesi Gulhnm günaydın canım Hangi doktora gidiyordun sen? Ben Meral Hanım için sorduğumda 830 demişlerdi
2pasaannesi Gulhnm evet olabilir yada özel sigorta ve sgk fiyatları farklı da olabilir. Ben de yarın gidince öğrenicem inşaAllah