Seysey Kızlar bu haftalarda bebişleriniz kaç kilo veya kiloydu? Biz 1 hafta geriden geliyoruz doktor gelişmesi iyi dedi 1630gr şuan sizlerin merak ettimm
Aselinannesi31 Seysey bende 30 haftada gittim 1600 gram dedi kilosu haftasiyla uyumlu dedi sanki bana da az gibi geldi
Pearlyy Seysey 30 haftalıkken 1640 g dı 1 hafta önde dedi bana da doktorum. İnternette de 30. Haftalarda 1400 ideal yazıyor, bence normal olan sizsiniz neden öyle dedi anlam veremedim.
baby3_ Seysey Allah Allah ilginç … tam 30 da gittim 1509 du gayet iyi dedi. Hattan 4 gün falan önde çıktı .
Seysey Pearlyy yaaaa evet çoğu kişide öyle demiş normal o zaman benimde doktor değiştiricektim bakalım o ne diyecek çok teşekkürler 🌸
1humeyra Seysey 2 hafta önce kontrole gittiğimizde (28hafta) 1350 gram iki hafta önden gidiyor demişti doktor şimdi 30 haftalığız ne kadarlık oldu bilmiyorum 🥰2 hafta sonra da diğer kontrole gidicez inşallah 🙏🏻
RABIAOZK Benim 29. Haftada 1600 dü kilosu 1 hafta önde gidiyo kilosu demisti doktor boyuda 39 cm di ama benim bebeklerim iri oluyor kizimda 38. Hactada 4200 dogdu esinizle kendi vucut yapiniza göre degerlendirin kilosunu degerlendirirken
Gulsengulsen RABIAOZK acaba bu söyşedikleri kilolarlardan doğumda sapma ne kadar oluyor bende onu merak ediyorum
Dmr Gulsengulsen oğluma doğumdan önce ki son kontrolde 4200 demişti Dr 3990 doğdu 10 gr eksik 4 de sen yani 200 gr yanılma payı oldu bizde
Gulsengulsen RABIAOZK sanırım sapma payı değişiyor teşekkür ederim o zmn dsha az düşünmek gerek ama o kafayı girmek istemem sağlıklı doğusunda. Fazla eksik olsun napalm