c3rence Kızlar merhaba; 29 haftalık tek yumurta ikizi oğluşlarımız olacak kısmetse. Ama biz hala isim bulamadık. Bulduklarımıza da karar veremiyoruz maalesef. Kafiyeli olsun gibi bir derdimiz yok. Ben 2 isimleri olmasından yanayım sıkıntımızdan biri de bu. Bi isim bulsak yanına başka bi isim bulamıyoruz :) Aklımızda olanlar ise şu şekilde; Biri Deniz biri Demir olsun diyorum deniz eşimin içine çok sinmiyor gibi ben de bu isimlere uygun 2. İsimi bulamıyorum. Keza aynı şekilde Uzay ismini de beğeniyorum fakat yanına 2. İsmi ve kardeşine bir isim bulamadım. Bilge Kağan ismini çok beğeniyoruz ama 2. Çocuğa isim bulamıyoruz bu sefer de :) bende bu nedenle sizlerden fikir almak , önerilerinizi duymak istedim 🤩🤗
ymr c3rence benimde ikiz 😍 bence zaten ikiz olduğu için iki isim olmasın. Bende tek olsaydı iki isim koyacaktım ama sonra ikiz olduğu için tek olsun dedim. Demir&doruk koyabilirsiniz 🙈
istanbulluanne Yağız Alp - Yiğit Sarp (ilki kendi oglumun adi bak :) Uzay - Güray olabilir. Ikizlere 2 isim daha zor bulunuyor sanki 🙄
c3rence Büyüdüklerinde hamgi ismi isterlerse onu kullanabilsinler diye iki isim koymak istiyorum. Ama şuan sadece istiyorum ah bir de bulabilsek :)