soilsmell dilan9900 maşallah ben 31 de 2 kg dı ilerde demişti doktorum sizinki daha da ilerde öyleyse erken doğumu tetikleyebilir demişti doktorum sizde de öyle bir şey dedi mi 3 hafta ve üstünde istemiyorum demişti
soilsmell Flyderndkk çokiyi haftasıyla uyumlu bizimki iki hafta kadar ilerde gidiyor dedi doktorumuz iyi mi kötü mü bilemedim
Mucizemleben HilalEyce ne yediniz ictiniz merak ettim bide seker ile sorununuz oldumu hamileliginizde yuksek seker durumu
dilan9900 02leyla Ben 8kılo almısım şimdiye kadar ama abur cubur da cok seviyorum bebege ne yararsa onu yiyorum ☺️ Gobegımde öyle cok yok doktor kılolu dıyınce şaşırıyorum
dilan9900 soilsmell aslında bı önceki kontrole kadar uzuun süredir 1 1,5hafta sonra gidiyoduk büyüme dönemine girdiği için yediğim herşey onun bünyesine yaramış ☺️ Ama erken doğum için bişey demedi ama sezeryan olursun büyük ihtimal dedi
HilalEyce Mucizemleben Şekerim çıkmadı . Çiğ kuruyemiş Günlük iki yumurta peynir Günlük yoğurt Bolca meyve Haftada en az iki kere kırmızı et