1Mavimavi Meleksimaa soğuk sıkım hindistan cevizi yağınız varsa hergün mutlaka sürün çatlamayı hafifletiyor Ben normalde ilk gebeliğimde kullandım heryerime sürdüm çatlamadım 24 kilo almışdım bide ama göğsüme sürmedim aklıma gelmedi birtek göğüslerim çatlamışdı 🤔
ballikedii Meleksimaa bende aynı durumdayım son 1 haftadır 12+3 oldum ama uçları özellikle çok fena kaşınıyor
Sellmaseellma Meleksimaa 26 haftadayım hep dalin bebe yağı sürüyorum kaşıntıyı önlüyor sürmeyincr kuruyor aşırı derece kaşındırıyor her gece yatmadan sürüyorum bazen canım isterse gündüzde sürüyorum göğüs ucu kaşıntısı içinde krem alacağım doğumdan önce sürücemki sonrasında da etkisi olsun şuan bile göğüs ucum yarılmış kaşınıyo acıyo
Meleksimaa Hemdemmm ben zeytinyağı sürüyorum kantaron sürüyorum fito krem sürüyorum yok biraz duruyor sonra geri başlıyor
Historiceee Bence ciddiye alın ve doktorunuza söyleyin 24.haftada göğüslerimde başlayan kaşıntı zamanla yayıldı. Çevremdekiler süt dolduğu için dediler ama geçen hafta kolestaz teşhisi kondu 32.haftada. Mutlaka testlerinizi yaptırın.
birminnosannesi_ Meleksimaa benimde çok berbat kaşınıyordu sütyen vs giyemiyordum lastikleri kaşımdırıyor diye bende atıyorum elbise mi giydim pijama olarak onu göğsümün altına çekiyordum sırf ten tene gelmesin diye rahat ediyordum
alangoya_ Meleksimaa canım doktoruna sor bi ama travazol krem öneririm kaşıntıyı anında alıyor ve tek kullanımda dahi uzun süre sorun tekrarlanmıyor havalardan ya da gebelikten dolayı kuruma olmuş olabilir benim de her duştan sonra vücudum kaşınır kızarır döküntü olur çok zor zamanlarda hamileyken de kullandım bir zararı olmadı. Siz yine de danışarak kullanın.