suelin Günlük pedim bitmiş bn de tuvalet kağıdı koymuştum ic çamaşırıma Wcye gittim acaba düştü mü diye de düşünüyorum Tuvalet kağıdı vajinaya gircek kadar açılmış mıdır vajina korkmaya başladım 😣
mommytobe_ suelin acilma yapmaz da enfeksiyon yapabilir. Ne kadar tuvalet kagidi serdin allah askina😬 bide onlar parfumlu falan oluyo keske onu ic camasirina koymak yerine 2-3 kez degistirmeyi goze alsaydin ic camasirini🤦🏻♀️
Mhrbn44_ suelin oyle vajnaya kacmaz tuvalet kagidi ama koymayin icindeki selüloz cok zararli uzun süre orda kalmasi sagliksiz birakin çamaşırıniz kirlensin degistirin ama pecete günlük ped kullanmayin sagliginiz icin hamilelikte vücut daha hassas çünkü
suelin mommytobe_ kokusuz 3 kat katlayip koymuştum ben biraz titizim ic çamaşırıma nem dahi degse tiksiniyorum ondan 😔
mommytobe_ suelin sikinti olmaz canim. Ama kokusuz da olsa enfeksiyona sebebiyet veriyo o yuzden dikkatli ol bidahakine
suelin Alyaa18 o da doğru gerçi neyse icim rahatladı sağol bi sen tatmin edici cevap yazmışsın teşekkür ederim 😔
SahrasMom311216 Bende peçete koyuyorum yoksa değiştirmeyle baş olacak gibi değil çok akıntım oluyor. Bazen bende olmadığını fark ediyorum bir bakıyorum ki düşmüş😄 korkma canım öyle kolay kolay girmez düşmüştür kesin
suelin SahrasMom311216 ayy teşekkür ederim yaa vala şu gebelikten mıdır bilmiyorum kuruntularim artmış ben de sevmiyorum islak islak iyi olmuyor senin dediğin gibi vala