Eda9719 Sirke ile gargara yaparsan geçer bi dene bence ben de işe yaramıştı elma sirkesi olsa iyi olur etkili çözüm🙏🏼☺️
Polo Eda9719 ayy hep işkence ya :) sirkeden tiksindim kokusuna tahamülüm yok :( Geçmedi geçmiyor. Üfff :(
CansuDemir Polo Bende de oldu geçen gün.Gece yoktu sabah kalktığımda gördüm. Aft olan yere karbonat sürdüm azcık parmağımın ucuyla.Ay felaket yaktı acıttı ama akşama geçti.
Polo CansuDemir ayy Korkuorum Çnkü hamile deilken çıkmştı yapmıştım ve geçmemişti. Çektiğim o acıyla kalmştm😀
Yesimalmila Polo benim hamileligim basindan beri en büyük sorunum hep cikiyor eczaneden gargara alıyorum.maalesef ki tekrarlıyor sürekli doktora görünmekte fayda var
Bbdd BFerayeY ben çok memnun kaldım doğum sonrası emzirme konusuna da çok sıkıntılarım oldu onunla da çok ilgilendi ne zman mesaj atsam hemen dönüş yapıyor sezaryandan da çok memnun kaldım dikişler konusunda hiçbir sknti yaşamadım
BFerayeY Bbdd canım bana soda içme dedi yasak dedi .hiç kimse yasaklamıyor .ecopirin yazdı kimse kullanmıyor düşk tehlikesi olanlar hariç ben kullanıyorum .bide kan uyuşmazlığı var eşimle 28. Haftada vurulacak iğneyi 12. Haftada vuracak kafam çok karışık .
BFerayeY Bbdd cook soru sordum ama ücret ne kadar aldı Doğumun nasıl geçti bide hastane koşulları nasıl Doğumda
Bbdd BFerayeY tabiki sorabilirsin 😄 ücreti 1800 toplamda hastane çalışanları çok iyiydi dogumdan memnun kaldim doğum dan sonra dailgilenen hemşirelerden çok memnun kaldım