DeryaSemi Selaaammmm güzel anneler anne adaylari 🥰 Hamileliğimi dün öğrendim test pozitif çıktı hemen kan testi yaptım HCG 948 çıktı uygulamada son adetin ilk gününü girdim ve sonuç 5 haftalık çıkıyor kafam karıştı bu doğru mu acaba 🙈 kafam çok karıştı 😑
Mervetnl DeryaSemi e zaten 5 haftalık oluyor kafanızı ne karıştırdı tam anlayamadım ben 😅 Kaç gün geçti adetiniz?
elvinimmm DeryaSemi hcg sonucuna gore hafta belirlenmiyo eger doğru tarihî.girdiyseniz cikan haftaniz odur
DeryaSemi Mervetnl şuan 7 gün gecikti 🙈 yani ama sorun şu ki ilişki tarihim ile 5 haftalık gebelik kafamı karıştırdı şuan 15 20 günlük olması gerekiyor uygulama 35 günlük diyor
Emine_ DeryaSemi herkes ilişki tarihi bilemediği için gittiğiniz her doktor son adet tarihinizin ilk gününü sorar. Yani uygulama doğru söylüyor. Siz ilişki tarihine göre değil adet tarihine göre hesaplayacaksınız. Hayırlı olsun bebişiniz 🥰
Mervetnl DeryaSemi çünkü uygulama regl gününüzden hesaplıyor ilişkiden değil her gebelik böyledir hiç kafanızı karıştırmayın siz 5 haftalık gebesiniz 😇 Hayırlı olsun 🙏🏻