nkizilates hitabı muayenesi gerçekten bence mükemmel derecesinde iyi. Fazla açıklayıcı herşeyi anlatıyor söylüyor olabildiğince bebeğin ultrasonda resimlerini yakalamaya çalışıyor. Ama benim sezeryane döndü normalden. Hikayem yazıyo ama kısaca bahsetmek gerekirse bebeğimin kafası kanala sıkışmış ödem olmaya başlamıştı. Fakat ben saat sabah 8de 7 cm açıklıkla gitmiştim bikaç saate doğum gerçekleşir diye dğşünmüştük ebeden tutun bana kadar ama açıklık ilerlemedi suyumu patlatmalarına rağmen ve bebek kakasını yapmıştı. İşte ozaman açıklıgın ilerlemediğini gördüklerin de yapılması gereken bişey varmıydı bilmiyorum ama hiç bişey yapmadılar bekletmekten başka. Suni vermediler nebiliyim okuyorum mesela karnıma bastırmadılar bebeği yola sokmak yada hareketlendirmek adına derken vakit geçtikçe bebekte kanaldaydı fakat kendini ittirmediği için durdugu yerde kafası ödem olmaya başlıyodu sezeryana yönlendirdi. Ben biraz daha beklemek istedim gene sadexe nstye bağlı bi şekilde bekletti bu sefer bebeğin nabzı düşmeye başlayınca kabul ettim sezeryanı mecburen. Yani kısaca sadece bekledim ve bekletti hep bugune kadar şunu sordum kendime ebenin yada doktorun yapabilcek bişeyi varken yapmadı mı acaba 😓 çünkü burda ebelerin ve doktorların nerelerden döndürüp napıp edip tüm imkanları zorlayarak ellerinden gelen çabayı canla başla yaparak doğurttugunu okuduk.