denizarenmom arkadaslar bu normal mi neredeyse bugun hic hissetmedim bir kac gundur de boyle kontrolumuzde haftaya bugun biraz korktum acikcasi 😵💫
ArvenMom denizarenmom canım pekmez tatlı falan yesene biraz yürü sol tarafına yat karnında parmaklarını gezdir ov belki uyuyodur
2022bebeki denizarenmom O haftalarda zaten çok çok düzenli hareketleri olmuyor 🤗 Biraz rahatsız edin huzurunu kaçırin içinize sinmeyecekse vişne suyu,bitter cikolata derler ama bizim bebek muz maden suyu sever mesela ona göre beslenebilirsiniz 🤗
usenmedimyaptimbirvelet denizarenmom benimde öyle ya 3 gün hareket hissetmem 3. Günün sonunda beni delecek kadar hareket eder normal bence çok sıkıntı yapmıyorum ben🥹 her halleri bir olmuyor ki 🫶🏻 çok sıkıntı edersen hemen sağlık ocağından kalbini dinleyebilirsin
denizarenmom usenmedimyaptimbirvelet ay ne biliyim biraz endise duydum🥲 sanirim 30dan sonra falan daha da hareketlenicekler
Mervetnl denizarenmom 28 haftalık oluyorum yarın itibari ile hala daha düzenli değil her bebek farklı hiç korkmayın bişiyi yoktur allahın izniylr 🙏🏻
mommytobe_ denizarenmom hic korkma canim bebislerin de modu dusebiliyor sanirim bazen😅 benimki de bir gun kipirdamaz ertesi gun de asiri hareketten beni uyutmaz
Sellmaseellma denizarenmom ya annesi rahat bırak çocuğu uyuyor işte ne güzel uykucu olcak demekki😂 bizimkiden 1 haftadır kıpır kıpırdı gece gündüz şimdi uyku modunda arada bi hatırlatıyor kendini bugün ev temizliği yaptım hiç hareket etmedi yemek yerken başladı hareketlenmeye
Asiyearslan denizarenmom yeri daraldığı için normal , birde sen yorgunsan vs. hareket etmez bebek ama eğer hareketsizlik 3 günü geçerse doktoruna gözükmelisin
denizarenmom Asiyearslan ya boyle sifir hareket degil ama eskiden sanki daha hareketliydi suan daha az iki pit pit edip birakiyor arayada zaman giriyor hep
Asiyearslan denizarenmom normal canm hiç hissetmezsen sıkıntı oluyor genelde ama yinede doktorunla görüş için rahat olsun