simay6262 Kızlar 33. Haftadayım yaşayan var mı bebek kilosu ve bacağı 1 hafta geriden geliyor plesanta yaşlanmış dedi umarım gelişir birde bebek makat geliş duruyor sezaryen olursun dedi bu haftalardan sonra bebeği dönen var mı
2022bebeki simay6262 31.haftada döndü bizim yürüyüş ve squat ile ama sezeryandan daha önemlisi plasenta yaşlanması bence bebeginizin kilo alimini durdurur diye biliyorum
soilsmell simay6262 normal doğumu düşünme şimdi asıl önemli olan plasenta yaşlanması bebeğini besleyen o çünkü muhtemelen bu sebeple bebeğin gelişimi bir hafta geride takiplerini sıklaştırmanı tavsiye ederim önemli olan bebeğini sağlıcakla kucağına alman sağlıkla gelsin bebeğiniz :)
Rabia04_09 simay6262 Aynı durum arkadaşımda da vardı plesenta yaşlanması onunda 32. Haftalarda başlamıştı ama çok şükür 38i buldu doğumunu yaptı
Bskaymazz simay6262 Benim ilk gebeliğimde vardı plesanta yaşlanması 34. Haftada başladı 39+2 de doğum yaptım ve yaşlanmaya rağmen beslenmişti 3685 doğdu. Bence çok kafanıza takmayın bunu yemenize devam edin illa ki bebeğe kilo olur. 37. Haftaya kadar makat gelişliydik bizde sonrasında aşırı egzersiz yaptım squat vs döndü ve normal doğum yaptım.
simay6262 soilsmell evet suan kilo alıyor yavaşta olsa ama ya durursa diye çok korkuyorum 2 hafta sonra tekrar gidiyorum kontrole bakalım
Eliztosunannesi_ simay6262 benim bebeğiminde Plesantası yaşlanmaya başlamış ama doktor suyu azalmadığı sürece çok etkilemez dedi
Eliztosunannesi_ Oznr001 35. Haftada söylemişti bana 39 olduk hala doğmadı. Suyu bol için havuç suyu da tüketin bebeğinizin suyu azalmasın, geçmiş olsun kötüyü düşünüp strese sokmayın kendinizi
Oznr001 Eliztosunannesi_ sizin riskli haftadas olmamis Allah’tan insallh bende atlatirim bu riskli haftaları
Eliztosunannesi_ Oznr001 işte o yüzden dedim ya dikkatli olun suyu azalmasın azalmazsa sıkıntı yok inşallah biraz gelişimi ağırdan geliyor ama büyük problemler yaratmıyor inşallah sizde sağlıkla kucağınıza alırsınız dualarım sizinle