Tuche89 emir_01 Rabbim isteyen herkeze önce sağlıkla sıhatli hayırlı evlatlar nasip etsin inşallah. Çokmiyi anlıyorum psikolojinizi Az ağlamadım sabah ezanlarında😓 Sabır çok önemli. Zor biliyorum ama sabır malesef
Tgbclk Tuche89 böyle mesajlar duyunca çok mutlu oluyorum ♥️ öncelikle Rabbim sağ Salim kucağına almayı nasip etsin inşallah 🙏 bu değere getirebilmek için ne uğraşlar vermedik ki biz 😔 çok kötüydü değerleri ömcelikle morel stres eşimde bende çok var ama Rabbim geciktiriyorsa güzelleşiyordur ve her zaman bir umudum var ve olacak ⏳ ne zaman dara sıkıntıya düşsem bu yazdığınız yazı hep aklımın bşr köşesinde olacak teşekkür ederim ☺️
Tuche89 Tgbclk Benim de eşimin stresi çok işten dolayı malesef.😞En baş düşman zaten stres. Çok zor olmamak biliyorum ama napalım.Sağlıklı olsunlar da varsın geç olsun.🤗
2pasaannesi Bu videoda denilenleri harfiyen uyguladım eşime, morfoloji 2 den 14 e çıktı sayı falan uçtu varikosel olduğu halde. Zaten daha kürün ikinci ayında hamile kaldım. Şiddetle tavsiye ediyorum
Tgbclk 2pasaannesi evet izledim keçi boynuzu e vitamini çoban çökerten hepsini harfiyen uygulayacağım teşekkür ederim
Merveal 2pasaannesi merhaba video acılmıyor ama başlığını hatırlıyor musunuz bu videoya ulaşmak istiyorum
Tgbclk Esoo06 keçiboynuzu pekmezi kürü yapıyorum onu bıraktık şimdiki kullandıkları incir kürü doktorun verdiği vitamin proxeed Plus ve Meryem ana otu için yumurtlama zamanımı bekliyorum bende eşimde suyunu içicez bakalım doktorun verdiği vitamini kullanalı 1 buçuk ay oldu
Tgbclk emir_01 bende regl oldum biteli çok oldu yumurtlama zamanındayım şimdi deniyoruz inşallah bu ay olır
Tgbclk Yarendemir_q bizde aşılama olcaz doktor aşılama olun tutmazsa tüp bebek yaparız dedi sizin ilk denemede tuttu mu ve hangi hastanede oldunuz acaba