pinar_033 Belirli saatlerde gelen bulantilar gözlerim kararıyor tansiyonum düşüyor hamileligimin en güzel günleri olması lazım artık çok yoruldum vücudum bitti resmen nasıl baş ediyorsunuz nasıl geçiyor sizde durumlar bu arada.artik prilamda ise yaramıyor
Sedamete pinar_033 33+6yım hala ilaçlarla geçiyor almasam biterim ve korkarım doğuma kadar böyle gidecek
yanlisanlamaama pinar_033 bana prilam işe yaramayınca zofer yazmıştı doktorum. Zofer olmasa yaşayamıyorum 🥲 en son kendimi banyoda yerde buldum kusmaktan tansiyonum düşmüştü
Kahyaasena pinar_033 hiç sorma bende ayniyim içim dışıma çıkıyor alt kat üst kat komşularım bile duyuyor öğürtülerimi boğazım tahriş olmus kan geliyor artik 20+1
pinar_033 zeynozey demeyin öyle 🙃 her gün acaba yarın mı geçecek umuduyla tutunuyorum hayata resmen 🙂 ne kadar zormuş ya ilkte görmeyince bulantı.cok zoruma gidiyor cok
pinar_033 Sedamete canım prilam mi kullanıyorsun bende cuma günü kontrole gideceğim bakalim soylicemn prilamin fayda etmediğini ne verirse
Sedamete pinar_033 şu an gece 2prilam kullanıyorum ama başlarda prilam faydasızdı bi dönem zofer kullandım sonra fayda etmedi serum zofere başladım o da fayda etmeyince onzyd ve prilamı birlikte kullandım bu ikisi uzun süre kurtarmıştı beni
pinar_033 Sedamete soylicem doktoruma canım bazen sadece öğürüyorum kurmuyorum doktorumda kusmadiktan sonra hala yuklenemwyelim dedi ama psikojik ve vücut olarak yıpratıyor kesin bi konuşma yapacağım doktoruma 🙂
pinar_033 yanlisanlamaama zaten canım kusmak mi tansiyonu düşürüyor tansiyon dusuklugumu mu kusmayi getiriyor çözemedim yani çok çok zor 9 ay cekcem diye korkuyorum
pinar_033 Kahyaasena günlerimiz aynı canım benim de bugün 20+1 cinsiyeti belli mi bana kız dedi kız olduğuna veriyorum artık bu bulantiyii
2309 pinar_033 baş edemiyorum prilam bana baştan beri ise yaramadı. 15+3 um 16 dan sonra biter bu işkence diye umut ediyorum 😢
Sedamete pinar_033 peki gece 2 sabah 2 prilamı denedin mi canım öyle de etki edebiliyor kusmuyorsan zofer ve onzydi kullanmana gerek yok ağır ilaçlar yani bebeğe zararı olabilir deniyor ben onları kullanmasam günde 3-5 kere kusuyordum o yüzden mecbur kaldık midemde bir şey kalmıyordu sen sadece çok fazla bulantı yaşıyorsun o da çok zor biliyorum ama belki 2-2 şekilde prilam halledebilir gibi geldi dene istersen ben o şekilde de kullanmıştım çünkü
yanlisanlamaama pinar_033 benim normalde de düşüyor gebelik kaynaklı ama kusmak bir anda düşürüyor ikisi de birbirini tetikleyebilir aslında
pinar_033 kucukbebek yaa zaten birbirinin halinden aynı yolda olan anlıyor ne zorrrr😔😔 arkadaşlarımdan bazıları vücudunu dinliyorsun diyor sinir oluyorum
pinar_033 Nhlhmz11 başta bana da yaramisti canım hatta güzel uykuda yapıyordu şimdi hem cin gibiyim uyku yok geceleri hem de bana mısın demiyor bonibon oldu artık
Nhlhmz11 pinar_033 uyku bende hiç yapmadı, ben 7 haftadır sabaha kadar oturup sabah uyuyorum asla durmuyor 😇 hem ağrılarım arttı hemde kızım hiç rahat vermiyor alıştım artık 🙄