Kuzey_irmak Selam anneler,kolay doğum için bir kaç dua önerisi aldım paylaşmak isterim sizinde varsa okuduklarınız paylaşalım (“Bir kimse kardeşine gıyabında dua ettiği zaman, başında görevli bir melek: ‘Allah o kardeşin için istediğin şeyin aynısını sana da versin,’ diye dua eder”) 💙Erkek bebek bekleniyorsa Yusuf sûresi okunmalı 💙💙Kolay doğum için Meryem sûresi ile beraber Secde Sûresi 💙💙💙” Lâ yukellufullah “ (Rabbim yukumu hafiflet) (ağrı sancı anında çekilmeli) 💙💙💙💙 “Sümmes sebila yesserahu“ (işinin rast gitmesi için) ♥️ Doğum anında ya da doğuma yakın hamile kişiye niyet edilerek ihlas suresi OKUNMAMALIDIR! Çünkü anlamındada olduğu gibi “doğmamıştır doğrulmamıştır”geçtiği için doğum için okunmaz ♥️ Ben bu duaları yapıyorum,zemzem aldım onun içine okuyorum,sancı doğum anında yudumlamak nasip olursa diye. Doğum sabır işidir Allah sabrımızla kurtarsın sevgiler☺️♥️🙏🏻
Busradrkc Kuzey_irmak dua degılde doguma son 10 gun kalasıya her gun hurma yenmeli özellikle tekli sayılar 1,3,5 ,7 tane gıbı ♥️💁🏻