So29 Merhaba 6 haftalık hamileyim. Şimdiden yediğimden içtiğimden (tatlı tuzlu vs) bulantı , yüz güzelliği gibi halk arasında cinsiyet tahmini belli olur mu az çok? Örnek hep tatlı yiyorum şimdiden belirti mi bu
Czn2105 So29 maalesef halk arasında bilinen en büyük yanlışlar bende kapıldım. 5. Haftadan 36. Haftadayız tatlı ve etten başka bir şey yemedim. Bugüne kadar hiç bulantım olmadı arkadaşlarım yüzük test yaptı erkek çıktı Çin takviminde erkek çıktı karnımda büyüdükçe ileri doğru sivrileşti esnafım gelen müşteriler erkek mi diyor birkaç müşteri burnun büyümüş kesin erkek diyor 😅 daha birkaç tane daha vardı aklıma gelmedi. Ama kızımız olacak nasipse
2prensesannesiiii So29 valla bebeğim kız kebap falan aşerdim kusma çok oldu ama diğer arkadaşımın oğlandı doğuma kadar kustu tatlı aşerdi falan benim bebeğim kız gittikçe güzelleşiyorum ışıltı geldi yüzüm temiz sivilce falan yok saçlarım uzadı güzelleşti birden 🥰🙏🏻 Bence başlı başına hepsi hurafe🥰🙏🏻
Liliales So29 ben tatlı hiç aşermedim şimdiye kadar bebeğim erkek. Ekşi başta yiyordum şimdi sadece tuzlu seviyorum ve meyve 18. Haftadayız
So29 Czn2105 😃😃 Bana da şimdiden tatlı yiyosan bulantı yoksa yüzün güzelleştiyse erkek diyolar çin takviminde de erkek çıktı 🤷🏼♀️ Sağlıklı olsun da nasip ☺️
ensensr23 İlk ikizlerim erkekti ekşiciydim ve çok güzelleşmiştim şimdikindede tatlıcıyım buda erkek ve rengim çok solmuş herkes kesin kız diyor ama erkek buna bağlamayın asla her gebelikte fsrklı seyrediyo bu durum
Czn2105 Zekiye_27 sende de oldu mu çevre baskısından ya bu kesin erkek herhalde diye 😅😂 37. Haftaya girecez nasipse hala erkek diyorlar kızımda bir kere gösterdi doktor %80 kız dedi sonda sırtını döndü 24. Hafta baş aşağı döndü bir daha göremedik acaba diyorum erkek mi 😅😂 ama doktor %80 kız dedim oran yüksek erkek çıkarsa mesleği bırakırım diyor ondan dedim artık cicili bicili kız kıyafetleri alalım erkekse de giyer içine
Zekiye_27 Czn2105 aynen bütün erkek belirtilerini yaşadım yaşıyorum ama ayrıntılı da net kız dedi doktor 😂Nasip artık ne olursa sağlıcakla gelsinler de önemli olan o 🥰