Baymehal Kızlar makinem siyah vermiş beyazlara bebeğin elbiselerine ne yapsam geçer yaa renkli beyazlar ama desenli işte napıcam çok acil 🥲
asilannesii Baymehal sıvı arap sabunu ekleyin beyazların üstüne kurumadan hemen. Sonra normal beyazları yıkadıgınız deterjanla yıkatın makinede
bitterciko Baymehal sirke karbonat ekleyin bi leğene kıyafetleri basın üstüne de kaynar su ekleyin . Sonra yıkayın tertemiz çıkar hepsi
asilannesii Baymehal ben nette görmüştüm sıvı arap sabununu makinenin içine direk çamaşırın üstüne döküyordu. Deterjan gözünede normal deterjan koyuyordu beyazlar düzelip cıkıyordu
bitterciko Baymehal onu bilemiyorum ben hep ayrı bi yerde yapıp bi gece beklettim bu şekilde karışan herşeyi düzelttim bugüne kadar
Baymehal bitterciko çok teşekkürler olmazsa bu sefer bu şekilde denicem bu 3. Makineye atışım kurutmadan yöntemleri deniyorum 🥲
bitterciko Baymehal bu yöntemi kuruyunca da yapabilirsiniz . 😂ben nasıl olsa kirlenecek diye giydirip sonra tekrar bu yöntemle temizledim geçiyor bişey olmaz
Baymehal asilannesii sıvı arap sabunu bi ara baya kullandım şansa bak kullanmadığım zaman gelir başıma ,🥺🥺