Ozbyt 28 haftalık hamileyim bebeğime hangi yiyecekler daha çok kilo yapar sizce kızlarr yardımcı olur musunuz 🫶
Linabebek1 Ozbyt kırmızı et, balık, kaşar ceviz, muz, tahin pekmez, bakliyat, kivi, kuruyemiş, ıspanak, günde 2 yumurta, yoğurt sebze meyve valla ne bulsam yemeye çalışıyorum doktor dün özellikle bunları söyledi😊
2022bebeki Ozbyt Boy kilo meselesi bebekte bence genetik ya beslenmeyle de cok çok büyük etkis yok bence. Maden suyu, kefir,yulaf, fıstık ezmesi, kuruyemisler protein ağırlıklı beslenmek benim en cok fayda gorduklerim . 3.800 doğan bir bebekmisim inşallah bana çeker 🤣 cekemzse de emerek alir ne yapalim yani
Tugbaysima Günlük yarım muz 2-3 ceviz 1 tatlı kaşığı pekmez günlük 1 bardak süt veya ayran ben bunları kullandım tombiş oldu kilosu iti olunca haftada bir kullandım bunları kaşar da kilo aldırıyor diyorlar ama ben yiyemedim tuzlu olduğu için
Ozbyt Tugbaysima ben hergün sabah kahvaltısında mutlaka kaşar yiyorum. Yumurtaa yiyorum. Bir bardak süt ve muz mutlaka hergün yiyorum içiyorum. Onun haricindee ne yapabilirim acaba bilmiyorum 🤷♀️🤣
Ozbyt Linabebek1 evet kabak çekirdeğini duymuştummm kilo aldırıyorr demişlerdi ilk zamanlar yiyordum sonra bıraktım bidaha başlayayım çok teşekkür ederim
Linabebek1 Ozbyt bence genetik ya ben hep zayıftım 45 kilo hamile kaldım bulantıyla 5 kilo verdim şimdi 50 kiloyum zayıf doğmuşum hayatımda ilk kez 50 kilo oldum zaten kedi yavrusu gibi çıkcak kızım 🤣