Merveofs Gardropsta, gardrops depom ürünleri var ya onlar kullanılmış mı oluyor kızlar kimi için iyi durumda kimi için çok iyi durumda falan diyor anlayamadım pek
Dmr Merveofs tam emin değilim ama Gardrops da uygulamaya ürünlerini teslim etmek gibi bir özellik var sana çok cüzi bir miktar bırakıyor misal 100 tl sattığı bir üründen ürün sahibine 30 tl bırakıyor gerisi onlara kalıyor bu şekilde elimden çıksın da nasıl olursa olsun diye düşünerek ürünlerini veren kişilerin ürünlerini koyuyorlar (zaten aldıkları ürünlerde şart koşuyorlar temiz defosuz her ürünü de almıyorlar)
Sirine34 Dmr hayır gardrop kesmiyor sattığın ürünün bütün maliyeti senin yani 100 liraya satıyorsan 100 lira senin fakat Dolap uygulaması 100 liralık ürün satıyorsan 20 lira kesiyor
Sirine34 Yani depom ürünleri ne oluyor tam anlamadım ama aktif uygulamayı kullanıp sürekli alışveriş yapıyorum hiç kullanılmamış etiketli üründe var kullanmış üründe artık herkesin bütçesine gör
ycl4644 Sirine34 kesmez olur mu ? Belli bir satıştan sonra kesiyor ben yaşadım. 100 TL ye sattığım üründen 60 TL kaldı.
Dmr Sirine34 evet evet dediğinizi biliyorum benim dediğim çok farklı bir sistem arıyorsun Gardrops dan müşteri hizmetlerini ayarladığın eşyaları veriyorsun onlar ücretsiz kapından geliyor alıyor ve onlar satışa koyuyor daha bi özenerek tabi bunun karşılığında gelirin %70 i onlara kalıyor %30 kadar düşük bi rakam sana kalıyor artısı sadece şu kargolama fotoğrafını çekmek satışa koymak öne çıkarma vs işleri ile hiç uğraşmıyorsun
Dmr denizarenmom ben müşteri hizmetleri ile görüştüm ama ürünlerimi vermedim o yüzden devamında süreç nasıl ilerliyor hiç bilmiyorum maalesef
Sirine34 denizarenmom ürün satılıp karşı tarafın eline geçip karşo taraf onaylayınca yaklaşık 1 hafta sürüyor
Sirine34 denizarenmom gerçekten çok güzel para var dolap daha iyi işliyor ama oradan kesinti oluyor %15 gibi yaklaşık bin liralık ürünler sattım çok uyguna ürünler aldım çok aktif kullanıyorum iki uygulamayı