Cnncn Cnncn @guzelanne01_ @Mustafayigitvebeytugannesi @Symaaas @nergis_a @Nergiz1 Kızlar lütfen sizde bakarmısınız çok merak ediyorum
nurse3410 Benim bebeğimde de böyle çıkıntı görünüyor erkek olabilir ama kordonuda olabilir dedi doktor sizinde öyle görünüyor :)
Cnncn nurse3410 Ben hic ne tarfta çıkıntı var ne tarafta kordon var göremiyorum bile yaa hayırlı olsun senin bebişinde hayırlısı olsun tabiki ama meraktan çatlıyorum
Cnncn Mustafayigitvebeytugannesi Herkes erkek diyor senin yorumunuda merak ediyorum icimden kız geliyor ama
Semrayksl Mustafayigitvebeytugannesi https://mutluresim.com/images/2022/12/30/a2Inr.jpgbana da bakarmisiniz
Cnncn nergis_a Ya teşekkür ederim yorumun için ben bakıyorum bakıyorum hic bisi göremiyorum iyi anlıyorsunuz valla
Mustafayigitvebeytugannesi Cnncn canım seni üzmek istemem bende kız demeyi çok istedim ama resme bakınca direk erkek bebek dedim. İnşallah yaniliriz da içinden geçen olur 🌺
Cnncn Mustafayigitvebeytugannesi Hangisi olursa olsunlar hayırlısı olsun insallah ama hep kız hissediyordum son günler kesin kız olmayacak diye benimde icime doaya başlamıştı zaten yorumun icin teşekkür ederim🥰
Mustafayigitvebeytugannesi Cnncn insan zamanla cinsiyetine alışıyor canım benimde üçüncü gebelik kız olsun çok istedim tüm herşey kızdan yanaydı kendime kıza alıştırmistim 19+5 de bı öğrendim bebeğim erkek şok olmuştum ama şuan 3 erkek annesine alistirdim kendimi 😂
Cnncn Mustafayigitvebeytugannesi Allahim hayırlı evlat etsin insallah bakalım alışırım zamanla bende inslalah hala da bi umut bekliyorum ama bakalım hic umudum kalmadı aslında ama hayırlısı