Kubratagram00 Kizlar aranizda kan değerleri kötü olup kan serumu yaptıran oldu mu? Raporla beraber ne kadar ücret ödediniz
Reyhan_Kcbz37 Kubratagram00 ben özele gidiyorum doktorum yazdı eczaneden aldim eczacı beklerken hastane onaylasın raporu vercem dedi 486 lira para verdim 😬aynı gün muayne olduğum için acilde taktırdım para almadılar.
Gamzeeee16 Kubratagram00 canım ben gebe kalmadan önce taktırdım şehir hastanesine gitmiştim ücret ödemedim
Nedime54 Özel hastanede doktorum yazdı raporladı eczaneden 200 tl gibi bi rakama aldım devlet hastanelerinin günlük tedavi alanları var orda taktırdım bu şekilde yapabilirsiniz
Kubratagram00 123esr_ bilmiyorum benim kan değerim çok berbat 8,5 ml kan serumu yazdı doktor ama zararı olsa yazmazdi heralde
Nedime54 Kubratagram00 onu bilmiyorum devlet hastanelerinde günübirlik üniteleri var bu tür uygulamaları orda yaptıklarını bildiğim için oraya gidip yaptırdım özele para vermemek için
SaHil_Hayat Kubratagram00 benim de öyle ya 😢 git gide düşüyor tekrar kan aldılar bugün yarın ona göre bişeyler yapacaklar
Elifesinmehmet Kubratagram00 bize de 2200 dediler hastanede bir tanıdık vardı o rapor falan çıkarttı da öyle aldık bizde 280 e
Beyazinciii Bana da verdiler 8.4 e düşmüştü. Birkaç günde toparlandım tavsiye ederim açıkçası o değerlerden ilaçla falan çok zor yükselmesi
Reyhan_Kcbz37 Kubratagram00 Ay bilsem 😑Ama bi tane böyle sulu serum verdi zaten o küçük kan diye geçen ilaçtan iki kutu yazmıştı sanırım o yüzden fazla oldu galiba