Gurleremine Merhabalar🤗 Bugün kontrolümüz vardı ve bebeğimiz neredeyse 2 hafta geriden geliyor😔 kilogram olarak da doktorumuz söylemedi ama haftasına göre az olduğunu söyledi. Bu durumu yaşayan var mı? Nasıl besleniyorsunuz, neler yiyorsunuz?
Nazarfirat Gurleremine yok yaşamadım ama benimde 5 gün gerideydi hemen hemen düzeldi haftasıyla uyumlu dedi doktor bol bol yemek yiyorum çoğu zaman
Aselsmoms Gurleremine ben muz ,kefir, kaşar ,tahin pekmez,yumurta , ıspanak,bulgur ,süt , et ,kuruyemiş ,badem , keçiboynuzu pekmezi,yoğurt , balık,ayına göre sebze meyve tüketiyorum canım bunlar kilo da yapıyor hem de sağlıklı 🤭
Nazarfirat Gurleremine yemek yersen muz kırmızı et fasulye nohut kilo aldıran şeyler yersen düzelir cnm
Flyy Gurleremine Ben sütün içine yulaf,ceviz,muz, kuru kayısı,kuru incir, siyah üzüm, fındık koyuyorum yemek niyetine iş yerime getiriyorum bebeğe çok kilo aldırıyor.
Papatyaa_01 Gurleremine benim detaylı yapan doktor kilosu az geride dedi her hafta kuru fasulye nohut mercimek et türleri ve günde 2 yumurta olacak şekilde beslen dedi kendi doktorumda çocuğun kilosu haftasıyla uyumlu dedi ben o yüzden pek detaylı yemiyorum ama bu bakliyat türleride kilo yapıyormuş bebeğe
Udu Gurleremine annem geldi saolsun sayesinde dogru duzgun beslenmeye basladik yapamiyordum artik genelde 2 gun sebze baklagil 2 gün protein haftada bi balik yiorum aksamları, kahvaltilarda da hergun mutlaka 2 tane haslanmis yumurta , hunharca kaşar ve yeşil zeytin yiyorum hergun yarım avakado 1 tane muz yiorum ama muzu son 3 gundur günde 2 ye cikardim kuruyemisle aram iyi degil zoraki 2 3 gunde bir ceviz yiorum.