Melihasya @Dry28 bende Ali Sunay a gidiyorum doktor çok iyi hastahane de çok temiz ve ilgili doğum esnasında nasıl olur bilmiyorum tabi.
Dry28 Melihasya hmm çok kalabalık bir hastane tek sıkıntı o sanırım 😅 doğum fiyatları hakkında bilginiz varmı
Cerentuna Minikkedisila en son yanlış hatırlamıyorsam 260 TL verdim Yılbaşı sonrası zam gelecekti Detaylı ultrason 1580 TL verdim Normal doğum 4800 Sezeryan 5800 olması lazım ama zam gelecekti hepsine
Dry28 Minikkedisila doktora göre değişiyor sanırım muayene fiyatıda ben Bedia zeynep hanıma gidiyorum 285tl
Melihasya @Dry28 fiyatlar yılbaşından sonra zamlanacakmış diye duydum bende güncel fiyatları arkadaş yazmış zaten. Kalabalık gerçekten benim doktor nöbetçi geç saatlerde gidiyorum o yüzden pek kalabalık çekmek zorunda kalmıyorum
Rosanna Ben 15 Aralık 2021 de doğum yaptım ali Sunaydi doktor.Baya zamlanmis.Normal 3000 sezaryen 5000 di benim zamanımda.odanin 1 geceliği de 1000 tlydi.
Rosanna Dry28 ilk gece fiyatın içinde.Ama sezaryen olunca bir gece daha tutuyorlar.Benim normal olacakken 12 saatin sonunda sezaryene döndü.1000 TL extra ödedik o yüzden