pprensesannesii Kızlar doğumumu şuan kontrole gittiğim hastanede olmayı düşünüyorum inşallah. Şuan da herhangi bir işlem yaparak bu yılki ücretten yararlanabiliyormuyum acaba bilgisi olan varmı
BBuseY pprensesannesii hastaneden hastaneye değişir canım o bizim doğum ücreti 12.000 lira olmuş 2023 te zam koyarlar mı bilemeyiz ama büyük ihtimal koyacaklar
Laika pprensesannesii biz yararlanamadık şubatta doğum. verelim bu ay dedik hastane kabul etmiyor malesef güncel fiyatlar yüksek rakamlar olursa size şuanki fiattan yardımcı olmaya çalışırız dendi ama sanmıyorum 🫠 (acıbadem)
bademli_puding BBuseY kesin zam gelir bizim burdada en ucuz özel hastane de sezaryen doğum ücreti 10000 oda ben doğurana kadar 12000 olur
pprensesannesii bademli_puding zam kesin gelir de acaba diyorum desem ki 2023 de yapıcm sizin hastanenizde bu seneki fiyattn yararlanabilirmiyim gerçi şurda kaç gün kaldı 2023 e
bademli_puding BBuseY lüks oldu artık özel hastaneler devlete gitmeyede çok korkuyorum o kadar kötü tecrübeler duyuyorum ki etrafımdan ödüm kopuyor
bademli_puding pprensesannesii konuşsan aslında sormaktan bişey kaybetmezsin sürekli gittiğin hastaneyse belki yardımcı olur benim halam özelde bi tanıdığı sayesinde ücretin yarısı kadar bile fiyat ödemedi