Seh999 incii Ay vallahi biz akıllanmayız bende yaptım dün ve bugün 2 gündür ağlıyorum sanki yokmuş gibi ama daha 5 gün ve yumurtlama üzerinden 10 gün geçti. Gönül istiyor hemen kavuşmak güzel habere
incii Seh999 ben uzuntu icinde degilimde sanki hep negatif gorucekmisim diye hissediyorum bu sekilde olunca.Allah’tan ümit kesilmez.Sabrediyorum ama cokda istiyorum rabbim kucagimizi bos birakmasin🙏🏻🌸
ummuhan3 Gamzeylmaz28 Sabah aç karnına 1.5 su bardağı suyu kaynatiyorum içine 1 soğanı 4e bölüp atıyorum 5dk daha kaynıyor sonra ılık sıcak arası içiyorum canim yeni basladim
Gamzeylmaz28 ummuhan3 he hamile sandım , soğan kürü sakıncalı diye duymuştum da , dedim heralde doktor vs önerdi k bakma
irem01 ummuhan3 soğan suyunda kararsızım bende çörek otu kürü yaptim yarın adetin ikinci günü denemeye baslicam. Bir de inofolik combi alım diyorum yumurtalık tembelligi var. İnşallah tutar bu ay
irem01 ummuhan3 inşallah 🤲🏻 Rabbim hepimize nasip etsin inşallah. Negatif görmekten bıktım artık. 3 ay önce de bı düşüğüm oldu