Pamukkiz1666 30+4 günlük gebeyim bu hafta doktorumla doğumu kararlaştırdık nasipse 23 Şubat en geç 25 Şubat diyor bebeğim o zaman 23 Şubat’ta 38+4 oluyor 25 inde ise 38+6 sezaryan olucam sizce erken mi haftası normal doğum tarihim 7 Mart
Mustafayigitvebeytugannesi Pamukkiz1666 sezaryani saten 37 den sonra aliyolar diye biliyorum canım bebeğin gelişimi kilosu iyiyse sağlığı yerindeyse erken değil gibi 🤗 az kalmış sağlıklıca alın kucaginiza inşallah 🤲🌺
babysevgi Pamukkiz1666 ben 38+4 de oldum erken değil 39. Haftada olmus oluyorsunuz 37 den sonra gelişim iyiyse alıyorlar birde zaten max 41 hafta kalabilir yani 15 gün daha Anne karnı o kdr büyüyorki uyuyamıyorsunuz bile son günler bi an önce sağlıkla doğsa diyorsunuz😍zamanı gelince eminim diceksnz
Pamukkiz1666 Mustafayigitvebeytugannesi öncelikle iyi dilekleriniz için teşekkür ederim benim kızım biraz haftasına göre önde ondan mı acaba çok şükür Rabbime gayet sağlıklı bir bebek 🥰 A
Hellooanne Gayet normal bir hafta doğum için. Ben ilk kızımı 38+3 de dünyaya getirmiştim hiç bir sorun olmadı çok şükür. 😌
Mustafayigitvebeytugannesi Pamukkiz1666 onu bilemicem ben normal doğum yaptım 😊😊 sadece sezaryan için haftanız erken değil gibi bunu biliyorum 🤗
Pamukkiz1666 Mustafayigitvebeytugannesi benimde normal gözüküyor ama benim eşim yurt dışında çalışıyor hamileliğini hiç göremedi en azından doğum anına şahit olsun diye sezaryan olmak istedim 🥰
Pamukkiz1666 babysevgi ay inanırmisiniz şimdiden karnım rahatsız etmeye başladi benim iç karnımda maalesef yok o yüzden çok çabuk çıktı karnım benim ayımda olan insanlar beni doğuma gidicem sanıyorlar birde zayıfım belkide onun etkisi vardır bence ay gün yaklaştıkça heyecanda yapıyorum inşallah bende sizler gibi sağ salim bebeğime kavusurun çok sağolun ❤️
Pamukkiz1666 Bernnnaaaa insanlar işte benim bide panik atağım var işte neden sezaryan niye 39 bile değil gibi söylemler duyunca biraz üzüldüm açıkçası