Kızlar yaa kafam birşeye çok takılıyor burda görüyorum ama bugün gerçekte yaşayınca içim bir tuhaf oldu annelerimiz bebeğin kilosuna gelişimine sürekli kıyas yapılıyor benim ki öyle seninki niye öyle vs bazı anneler çocuğun kilosu herşeyi çok iyi olmasına rağmen soruyor nasıl diye biliyorlar ki aslında iyi bugün hastaneye gttim benimde bebeğim mesela zayıf ilk çok taktım dedim küçük bişey mi oluyor vs zamanla 100 gram alsa bile mutlu olmaya başladım şükür diye ben 37+4 haftaligim bugün bebeğim 2700 olmuş sevindim az alsın önemli değil sağlıklı olması daha onemli benim için neyse bugün doktorun kapısında bekliyorum nst sonuç gostercem kızın biri kaç kilo seninki dedi 2700 dedim annesi falanda kızın yanında kız annesine döndü anne bak kız 38 haftalık olacak kilosuna 2700 ben daha 34 haftaligim 2700 böyle gerile gerile annesi diyor hele karnın falan da yok senin güldü yani çok sasrdim bende dedim sağlıklı olsun yeter diye acaba böyle diyince karşısındaki insanın uzulebilecegi kimsenin aklına gelmiyor mu siz olsanız ne düşünürsünüz kızlar haksız miyim