Mervecimmmm Deterjan,yumuşatıcı,leke çıkarıcı,biberon temizleme seti olarak satılıyor siz set halinde mi kullanıyorsunuz? Deterjan dışındakiler sanki gereksiz gibi düşüyorum sizler memnun musunuz? Yenidoğan için hazırlık yapıyorum
2022bebeki Mervecimmmm Baby’s green deterjan ve biberon temizleyici aldim sadece . Set halinde almadim. Şampuan da baby me organik aldim henüz kullanmadim. Deterjandan çok memnuniyet duydum ama leke çıkarıcı elite+ domol
Amine95 Mervecimmmm ben de deterjanını aldım. Ama henüz bebeğim doğmadı. Sadece yeni kıyafetler için kullandım. Leke çıkarıcı olarak da çok tavsiye ediliyor diye elite Home aldım.
Rukiye24 Mervecimmmm set olarak aldım hepsini kullandım leke çıkarıcısını da beğendim kardeşimden kalan bri battanıyede leke vardı çıkardı.
Mervecimmmm 2022bebeki Amine95 bende deterjanını almayı düşünüyorum sadece. Biberon almadım doğduktan sonra ihtiyaç olursa almayı planlıyorum. Yumuşatıcı ikinizde kullanmıyorsunuz sanırım gerek görmediniz. Şampuan olarak da mustela almayı düşünüyordum ama baby me de bakacağım ❤️
2022bebeki Mervecimmmm Ben de sizin gibi biberon almadm ama emzik aldim bir de ek.gida sürecinde de araç gereçleri onunla yikarim diye düşündüm 🤗 Yumuşatıcı biz yetiskinlere bile zararli kaldi ki minik bedenlere hiç gerek yok kendi kokuları hepsinden güzel 😍 Mustela içeriği değişti diye tercih etmedik biz. Sirenol, minoris, ecowell diger temiz icerikli şampuanlar 🤗
Amine95 Mervecimmmm yumuşatıcıya gerek görmedim açıkçası. Şampuan için de hem uygun hem de temiz içerik diye siveno aldım
Mervecimmmm 2022bebeki Amine95 Teşekkür ederimm bu markaları da duymamıştım en popüler mustela yorumlar çok iyi okudum ama bunları da araştırayım o halde sağolun 🥰🌹